Reklama

Reklama

Policejní důstojník Ben Shockley má přivést do Las Vegas svědkyni. Guss Mallyová však nechce opustit vězení. Bojí se, že ji zabijí. Shockley naloží hysterickou ženu do sanitky. Nezbylo totiž, než Gus připoutat k nosítkám. Když před jeho očima exploduje osobní auto, kterým měli pokračovat dál, policista pochopí, že Mallyová může být pro někoho velmi nebezpečná. Neznámý udělá vše pro to, aby dvojice do Las Vegas nikdy nedorazila. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (133)

dyfur 

všechny recenze uživatele

....C.E. je sympaťák, ale toto nudilo či už strieľaním stoviek striel do domu,auta ,autobusu ....a vrchol  (neakčnosti) naháňanie motorky vrtuľníkom.....zaľúbená prostitútka do policajta....mafia...skorumpovaní policajti.....neviem ako to kedysi pôsobilo na divákov- dnes je to prežité -  aspoň pre mňa.... ()

woody 

všechny recenze uživatele

No jo Clint byl je a bude velkej machr.Zde zrovna hraje namachrovanýho policajtskýho vožralu.Od začátku je pronásledován jak svými kolegy, mafiány a dojde i na odporné nemyté tuláky ve vlaku, kterým dá samozřejmě co proto! Nejlepší ja závěr, kdy se Clint, společně s příčinou předešlých výbuchů a honiček Sondrou pokouší opancéřovaným autobusem dostat hlavními ulicemi Pheonixu přes celý policejní sbor (samozřejmě s puškami plnými ostrých) až k velitelství policie. Kdo neviděl neuvěří jak Clint dokáže udělat perfektní akční scénu jen s prázdnými ulicemi a pomalu nepojízdným autobusem. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Přestřelená akční ptákovina, kde se potvrzuje jednoduché pořekadlo: Všeho moc škodí.   Nesnesitelně dlouhé ale stereotypní akční sekvence (rozstřílení domu, hon motorky s vrtulníkem...) postupně ubíjí divákovu pozornost a tak ani opět značně přestřelené finále s  částečně obrněným autobusem tlak nezvedne.   Vcelku nanicovatý a děravý scénář bych pak nebýt výše uvedeného ani nezmiňoval, ale takhle jen dotváří vcelku zpotvořený obrázek nepříliš zvládnutého akčního béčka. Škoda, nostalgické vzpomínky mne tady trochu obelhávaly. Na hranici mezi dvěma a třemi hvězdami. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Clinta v postavách drsňákov priam žerem, ale toto bolo príliš veľké sústo na strávenie... Darmo som mal celý čas vypnutý mozog, tie všetky logické lapsusy, triviálne dialógy a absolútne nehorázny záver sa fakt nedali stráviť. Okrem toho réžia značne zmätená a fádna, strihač sa tiež veľmi nezapotil, scenáristi si dali tak dva dni práce...výsledkom je The Gauntlet- narýchlo zbúchaná infantilná zlátanina. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Můj 24. a zatím výrazně nejhorší Clintův režijní počin. Dirty Harryho miluji a neuvěřitelně mě baví, ovšem tenhle Drunken Harry je opravdu šlápnutím vedle jak hrom. Scénář vůbec nepůsobí jako celek, ale spíš jen jako série zdánlivě nesouvisejících epizodek, které jsou naroubovány na klasické schéma o špinavých poldech a jedné trosce, které se rozhodne dokázat, že zas taková troska není. Eastwood má sice charismatu na rozdávání a jeho chemie se Sondrou Locke poměrně funguje, ale to je bohužel tak všechno, co nám The Gauntlet nabídne. Několik slušně natočených momentů (např.incident ve vlaku) je totiž bohužel snadno vytěsněno neuvěřitelně přetažnou (a znacně nesmyslnou) honičkou vrtulníku s motorkou a hlavně naprosto strašným finále. Inu, každý den není posvícení, ale na Clinta rozhodně jen tak nezanevřu. 50% ()

Galerie (75)

Zajímavosti (12)

  • Mnoho Clintových kolegů, včetně Dona Siegela, považovalo tento film kvůli jeho nerealističnosti v akčních scénách za pitomý. To Eastwooda poněkud popudilo. (ClintEastwood)
  • Natáčení probíhalo v Nevadě, Arizoně a Las Vegas. (reich)
  • Během závěrečné scény bylo na autobus vezoucí Bena a Gus do centra Phoenixu vystřeleno 8000 střel. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama