Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kolik Wayansů je moc Wayansů? Tuhle rodinku fakt miluju, Shawn a Marlon jsou ikonami tohohle žánru a když se sejde celá rodina v jednom filmu, je to teda bizár. Na kultovní parodie to kvalitou nedosahuje a humor sám o sobě je tak na hranici trapnosti, ale pár momentů film jistě měl a cokoliv, co si bere do huby High school musical nebo Stmívání má u mě zelenou. Dalo se. ()

E lan odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu děsnej dupák, o tom žádná. Prakticky žádná ze scén není vyloženě ba co hůř ani vzdáleně vtipná. Sem tam se člověk pousměje, ale jinak je to vršení trapnosti nad trapnost. O hereckých výkonech nemůže být řeč, o scénáři jakbysmet a chvilkami povedená hudba s tancem to nevytáhne. Pryč od této ztráty času!!! ()

Reklama

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Úžasné.. Jíťa se u toho ani jednou nezasmála a to jsem ji zkoušel během filmu lehtat. Tahle dvojice bratrů nás zatím nenadchla, může mi teda někdo vysvětlit, proč na ten film vůbec koukáme??? No je to normální?!? [C] K čertu s kurzívou.. chci tu psát tučně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu se promítla půlka rodiny Wayensů. Vlastně bych se nedivil, kdyby každý černoch ve filmu nebyl z té jejich enormně obrovské rodiny. Myslím si, že by jim to v pohodě vystačilo. Škoda jen, že tenhle film je tak strašně pitomej. A to jinak s jejich komediemi zase tak velký problém nemám. Říkal jsem si ale, že ty veškeré taneční filmy, co poslední dobou hrozně vyrostly, by od nich mohli dostat slušně na frak. A neříkám, že nedostali, ale fóry, který mě rozesmály, jsem už většinou někde viděl a druhá část fórů byla pro změnu nechutná. Někdy víc, někdy míň. V parodiích mi to ale už delší dobu přijde totálně zbytečný. ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

Ach jo... Pořád čekám kdy narazim na povedenou moderní parodii, ale ona ne a ne přijít. A začínám mít strach že asi nejpovedenější z těch novodobých parodií zůstane napořád Scary Movie, jelikož každá parodie která byla natočená v posledních letech stála doslova za ho*** !!! A za co teda dávám tu 1 hvězdičku? Za pár dobrých písniček a za pár (ale opravdu jen pár) povedených vtipů... 1* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama