Reklama

Reklama

Děsnej dupák

Trailer 1

To, co Wayansové udělali pro Scary Movie, zopakovali i u povedené parodie na taneční a muzikálové filmy Dance Flick. Megan se namísto taneční konzervatoře nečekaně ocitá na úplně obyčejné střední škole a její naivní sny o studiu baletu jsou ty tam. Seznámí se tu s hiphoperem Thomasem, který ovšem pochází z úplně jiných poměrů než Megan. Dokáže na sobě tahle mladá tanečnice bez zkušeností z ulice zapracovat a splnit si s partou nových kamarádů své sny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Handle 

všechny recenze uživatele

Jako každá parodie, tak i tahle si neodpustila pár trapností a blbostí, avšak pokud jste schopni je tolerovat, dočkáte se v tomto případě docela solidní zábavy. Ve srovnání novodobých, otřesných parodií typu Disaster Movie nebo Epic Movie to pro mě bylo vtipné, pobavilo mě to, takže účel byl splněn, jinak film samozřejmně na 3* není, ale je to parodie, takže to také tak budu hodnotit - vypnul jsem u toho, zasmál jsem se. Jsem docela rád za takovéhle filmy... ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Klan Wayansovcov, ktorý pred niekoľkými rokmi začali filmovú revolúciu "desnými" filmami sa vrátili k svojim začiatkom. ich pokračovatelia robili odporné filmy, kde si nahrabali hercov podobných predlohe a viac-menej opakovali hlášky v dementnom poradí. V tejto paródií je to však iné. Akože parodujú sa veci čo boli v iných filmoch, ale nepríde mi to tak nasilu strojené. Celkom som bavil aj napriek tomu, že som predlohy nevidel. ()

Reklama

PDcz odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! Úžasné.. Jíťa se u toho ani jednou nezasmála a to jsem ji zkoušel během filmu lehtat. Tahle dvojice bratrů nás zatím nenadchla, může mi teda někdo vysvětlit, proč na ten film vůbec koukáme??? No je to normální?!? [C] K čertu s kurzívou.. chci tu psát tučně. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Řeknu jí to citlivě. Vaše matka zemřela a nebyla jste přijata. Další." Scary Movie namlsaní Wayansové se pustili do další parodie, která si tentokrát vybrala za terč tančící a zpívající studenty s vesměs čokoládovými problémy. Těm moc nerozumím a ani mě to příliš nebavilo, ale na nedostatek hlášek si nemohu stěžovat ("A co teď? - Teď ze mě vyndej ten kolík."), i když se jejich spektrum pohybovalo v rozmezí od špetky geniálna do hromady fekálu. ()

spek007 

všechny recenze uživatele

Pohodová černožská parodie. Wayansovi tentokrát natočili Scary movie po svým. Tenhle film nejvíc paroduje taneční a hudební filmy což je příjemné osvěžení. Jeden gag střídá druhý - teda pokuď znáte filmy které paroduje. Takže srandy kopec ,příjemnej soundtrack a přiměřené spracování. Prostě jako správná parodie se tenhle film nebere vážně ba naopak. Ale na bláznivou střelu tenhle film samozřejmě nemá takže oběktivně dávám za 3* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V jedné ze scén se v malé roli objevuje Christopher Scott, který na sobě má dokonce stejné oblečené jako ve filmu Let's Dance 2 (2008). (Terva)

Reklama

Reklama