Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že mi milá ČSFD smaže komentář. Asi stál za hovno. Tak to zkusím napravit. Loudilové jsou teda mimochodem pecka. Je vidět, že to tu plno lidí sundalo, ale zřejmě to budou panicové, co nikdy nic nedokázali a těm dvoum klukům v tomhle filmu ten ženskej eden šíleně záviděli. Jiný vysvětlení v tom momentálně najít nedokážu, protože já se skutečně výborně bavil. Upřímných komedií, které si na nic nehrajou, je totiž v současné době žalostně málo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jiste, film je komedie o dvou typcich balicich holky, ktery je chtej tak moc osukat, ze kuli tomu jedou na roztleskavacskej tabor. Ale srat na to, tohle funguje hlavne jako naprosto dokonala prehlidka asi tak tisicovky sexy prdelek, opravdu neni snad zaber, kdy by na scene nebylo minimalne pet sexy zenskejch, nektery obcas docela odvazny a neco predvedou. No a krom toho, hlavni dvojka jsou docela sympataci a obcas hodi nakou slusnou hlasku. Takze slusna komedie a perfektni prehlidka sexy kocek, co chtit vic. Ale objektivne to vic nez 3* neda. ()

Reklama

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Krom toho, že Fired Up! je jednoduchej jak dietní vegetariánská jednohubka, a proto je třeba k ní tak přistupovat, bych chtěl po hodně dlouhé době poděkovat distribuční společnosti za krapet invence a citu pro vytvoření českého názvu film. Když si vzpomenu na naprosto zhovnabičovskej patvar Outlandera, kterej nejspíš naprosto nesmyslně odkazoval na Třináctého bojovíka, jehož název je taky zhovadilost, se tady Loudilové hodí jak prd*l na nočník. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Někdy na pozitivní hodnocení teen komedie stačí fakt, že hrdinové jsou sympatičtí rošťáci, že nejsou dementní, že se neuchýlilo k fekálnímu humoru a že rada situací i hlášek je opravdu vtipná...A pak samozřejmě 300 sexy roštěnek v přiléhavých trikotech...Čas od času si prostě chlap nemůže přát víc :) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pavlíku, díky! Půlka hvězdiček je tvejch, protože jsi mi vystavil skvělou pozvánku k ještě skvělejší podívaný. Chápu zdejší intelektuály lačnící po artovým umění, co se s korálkama v hubě šťouraj ve filmu s hustotou šesti krásnejch koček v bikinách na metru čtverečním. Je mně jasný, že byste na podobným kempu nikdy nechtěli bejt,.. To já si jdu hned vyplnit přihlášku a počítám, že jedeš se mnou, Pavle!? Sám to asi všechno nedám... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • I když je Nick (Eric Christian Olsen) středoškolák, jeho představiteli bylo v době natáčení 31 let. (Doski)
  • Film na který se dívá celý kemp zhruba v polovině filmu, se jmenuje Bravo, girls! (HOODY)
  • Legendární basketbalista Kobe Bryant si tento film údajně velmi oblíbil a během play-off v roce 2009, kdy nakonec LA Lakers ve finále NBA zvítězili nad Orlandem Magic, snímek viděl nesčetněkrát. (Caszidy)

Reklama

Reklama