Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Webb 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad, že i dobrá komedie která má nízký rozpočet může potěšit více než jiná s hromadou nevyužitých (zahozených) peněz. Hlavním kladem je rozhodně skutečnost, že tato komedie není dělaná pro stupidní diváky s IQ 80 a nižším (jako většina současných komedií) ale zaměřuje se na nenáročné diváky s inteligencí normálního člověka, kteří se potřebují odreagovat a zpříjemnit si následujicí hodinku a půl. Jen tak dále a kéž bych ty odpadový komedie už nikdy vidět nemusel. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Po začátku kde se mi chvílemi zvedal žaludek z těch dvou přenamachrovanců na co si hráli jsem uvažoval zda to nevypnu. Nakonec jsem vydržel a přetrpěl k americkému klasickému konci, kde asi říkat jak vše skončilo nemá vůbec cenu... - 25. 7. 2012 - 20% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Normálna americká klišoidná komédia s typickým americkým koncom. Ale na druhú stranu treba uznať, že to mohlo byť aj horšie, nie je tu núdza o vtipné scénky a čo je hlavné, iba zriedkakedy je možnosť pozerať sa vo filme na toľko krásnych dievčat, normálne som nevedel kam skôr s očami :) Neverím, že to boli všetko američanky, tam toľko krásavíc nežije. Určite to bol import zo zahraničia :) 65/100 ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Jednoduše řečeno, další z řady teen komedií. Je tu spoustu pěkných ženských, namachrovaných amíků, bezproblémový život, lásky, komplikace, sex... No prostě klasika. Hlubší smysl v tom není žádný, ale pokud máte 90 minut navíc a chcete se bezmyšlenkovitě koukat na pěkné slečny a život jaký jste vždy chtěli, není Fired Up tak špatnou volbou. I think our bus crashed and we're in heaven. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

V podstate takí Wedding Crashers na stredoškolský spôsob....Dvaja povestne nadržaní rotvajleri v podaní D'Agosta a Olsena, ktorí na zjazde roztlieskávačiek slintajú nad každým "masíčkom", ktoré sa okolo nich obtrie, nahučaní pretiahnuť všetko čo má kozy a strapce na rukách sa odrazu zamilujú do jediných dvoch báb, ktoré ovplývajú mozgom väčším než sliepka...myslím, že nemusím nejak ťažko spojlerovať, aby si každý domyslel ako to všetko prebieha a ako to všetko dopadne. Na druhej strane, veľmi poteší, že v žánri teenegerských komédií, ktorý z väčšej časti dnes pláva v záchodovom humore a telných tekutinách sa nájde občas príjemná oddychovka držiaca sa v medziach dobrého vkusu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • I když je Nick (Eric Christian Olsen) středoškolák, jeho představiteli bylo v době natáčení 31 let. (Doski)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené zábery. Film má taktiež po titulkoch ešte 2 scény. (Johnny.ARN)
  • Scénář napsali 4 lidé, avšak do titulků se nechali zapsat všichni společně jako "Freedom Jones". (HappySmile)

Reklama

Reklama