Reklama

Reklama

VOD (1)

Shawn a Nick jsou středoškolské fotbalové hvězdy, nehodlají však strávit léto na soustředění, ale pořádně si je užít. A kde jinde než v táboře pro roztleskávačky se najde tolik půvabných dívek? Jenže když se Shawn zamiluje, je třeba změnit taktiku…  V americké komedii režiséra Willa Glucka se hvězdy středoškolského týmu v kopané Shawn Colfax (Nicholas D'Agosto) a Nick Brady (Eric Christian Olsen) vyhnou fotbalovému soustředění, aby mohli léto strávit uprostřed houfu krásných dívek ... na táboře pro roztleskávačky. Chlapci si užívají, protože díky pověsti „citlivých kamarádů” nemají problém přemluvit krásky ke koupání bez plavek, k nácviku roztleskávání bez oblečení a dalším povedeným kouskům. Pak ale Shawn ztratí hlavu a zamiluje se do přitažlivé leč podezíravé vedoucí Carly (Sarah Roemerová) a oba mládenci musí rychle změnit styl hry. Dokáže Shawn uskutečnit svůj plán dřív, než soutěž roztleskávaček skončí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak dlouho to bude trvat? - Celou cestu a pak začnou společně menstruovat." Loudilové jsou mi sympatičtí, neboť tito začínající roztleskávači netouží po prvním zásunu, nýbrž po sériovém oblbování zmatených dívčích mozečků a odškrtávání dalších použitých vagín krásek s pružnými těly. Chápu, že po mnoha pohodových orgasmech musela přijít zamilovaná chvíle doplněná o nějaké to poučení do života, ale já jsem to nepotřeboval. Mně stačilo sledovat, kterak hoši s úsměvem dobývají mety, ovládají hřiště a přitom si vůbec neuvědomují nenápadný závan homo vůně vznášející se kolem jejich pozadí. Pro mne je to zkrátka naprosto uspokojivá oddechovka. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tie súťaže roztlieskavačiek ma vždy fascinovali, a v USA popularita tohto športu rastie bleskovým tempom. Veď niektorí už ani nechodia pomaly sledovať športové zápasy ako také, ale skôr úžasné choreografie roztlieskavačiek. Ale treba uznať, že je to naozaj paráda. A teraz k filmu. Veľmi som sa obával, že to bude tá tradičná americká komédia plná perverzností a trápností. Vyskytli sa tam síce aj také scény, ale na moje prekvapenie ich bolo dosť málo a celkovo to malo dobrú úroveň. Dokonca sa na tom dalo aj zasmiať, aj keď dej bol cez tú klasickú klišé šablónu amerických teenage komédií. Aj keď nebola dodržaná až tak úplne. A najlepší bol prestrih keď sa chalani vrátili z toho tábora na tú chalanskú párty - úplne vystihnutý rozdiel medzi babami a chalanmi. Takže celkovo to bolo fajn, dokonca by som povedal, že ľahký nadppriemer - a nebyť tých zbytočných zvráteností by to bolo aj k 4*. ()

Reklama

Kuny27 

všechny recenze uživatele

Dva Teenageři se rozhodnou, že pojedou na tábor s holkami místo fotbalu, a tam se pokusí o to, zbalit co nejvíce holek. problém je v tom, že jeden kluk se do jedné holky zamiluje... a tím to celé pokazí... myslím si, že jestli se chcete zasmát a odpočinout, a pokud vám nevadí nějaká ta nadrženost, tento film je pro vás jako dělaný ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tak hysterické, až je to dobré. Tedy nikoli v seriózním slova smyslu. Navyšuji za vynikající poctu Bring it On a Kirsten Dunst. A ve vedlejších rolích jsou pěkné sebe parodické epizodky AnnaLynne McCord a Adhir Kalyana, kteří si dramat užili až dost v Nip/Tucku a nyní nastal čas na změnu. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Loudilové s ich nápadom dostať sa babám do nohavičiek tým, že utečú od fotbalu k cheerleederstvu mi prídu rovnako duchaplný, ako keď som si ja chcel v poslednom ročníku na základke podať prihlášku na dievčenskú strednú školu. Bolo to z tých istých pohnútok, mne to našťastie otec vyhovoril a vec už považujem za premlčanú, počínanie hlavných hrdinov však v digitálnej podobe bude strašiť aj budúce generácie. Bohužial. Nie vždy musí byť film, ktorý je silne preplnený peknými sporo odetými slečnami aj zaujímavý. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Scénář napsali 4 lidé, avšak do titulků se nechali zapsat všichni společně jako "Freedom Jones". (HappySmile)
  • Tvůrci předložili film Americké ratingové asociaci celkem 18x než získal rating PG-13, tedy nevhodné pro děti do 13ti let (jinak by dostal R, tj. do 17ti let přístupno jen v doprovodu rodičů). (HappySmile)
  • Režisér Will Gluck požádal na konkurzu AnnaLynne McCord, aby zaimprovizovala panteří pohyb. Chtěl, aby ukázala nějakou svůdnou pózu, ona však vystřelila do vzduchu pěst, načež roztáhla prsty jako drápy a zaprskala jako kočka. První den natáčení ji potom režisér požádal, ať to zopakuje před kamerou, a tak se z toho stal pozdrav Panterů, který provází celý film. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno