Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

tron 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to. Remake trileru z roku 1987. Už originál nebol žiadny zázrak a dosť zostarol, ale relatívne dosť mu pomohol výkon magora Terryho O´Quinna. Hlavný problém remaku nie je v nenápaditom scenári, plnom klišé, ale v matnom a nesympatickom Dylanovi Walshovi, ktorý sa na Terryho nechytá. Ani omylom, bejbe. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi znova připoměl důvod, proč se nerada dívám na horrory. Je pro mě totiž hrozně těžké brát vážně film, po jehož postavách žanrové konvence požadují, aby nepoužívaly mozek, natož Google. Když od tohohle faktu odhlídnu, tak se ale jinak jedná o docela napínavý thriller s pár slušnými lekačkami. Akorát konec je teda mírně přepálený, protože jsem měla co dělat, abych zadržovala smích. A tak si říkám, jestli člověk zodpovědný za výše napsaný obsah film vůbec viděl. Jestli se David s Michaelem znali, tak mi něco uniklo a film je tak mnohem chytřejší, než vypadá. ()

Reklama

Ketri 

všechny recenze uživatele

Jak by řekla teta Kateřina: "Důvěřuj, ale prověřuj!" Asi začínám trpět paranoidními sklony, ale myslím, že některé situace by alespoň malé podezření vyvolaly v každém. Takže scénáristé měli informace "uvolňovat" trochu logičtěji. A nejhorší část - toť krásná, ale totálně natvrdlá přítelkyně - vyloženě životu nebezpečná záležitost. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Tak mě teda Otčím přímo nadchnul. Sice po všech stránkách předvídatelné jako stokrát přečtená kniha, ale i tak neskutečná zábava a toho napětí tam McCormick vecpal opravdu spoustu, navíc skvěle pracuje s gradací. Walsh si roli vyloženě užívá a tím pádem i já. Minimálně stejně kvalitní jak Disturbia, troufnu si říct, že ještě o chlup lepší. 80% ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

X-tý remake postaršieho hororu...ale tento nedopadol vôbec zle..náhodou Stepfather je celkom dobrý skôr thriller, ktorý si pekne buduje napätie - najmä vďaka hlavnému hercovi....remeselne zvládnutá kamera, dobrá voľba ostatných hercov - Dylan Walsh (Gossip Girl) je dosť dobrá voľba...celkovo Stepfather je síce predvídateľný, ale v rámci remakeov, ktorá sa na nás valia neustále je tento nadpriemerným... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)

Reklama

Reklama