Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO HD - Celkem dobrej thriller, na který jsem se opět náhodou začal dívat a musel dokoukat .) Spíš než horor mi to přišlo jako psychologická hra. Ale dobrý, proč ne. Na 90 minut film rozhodně zabavil. 65% // (19.6.2016) NOVA HD - Po 5ti letech repete. Ale jo, mě to přišlo i na podruhé v pohodě. Dylan Walsch je sice evidentní beckový herec, ale psychouše zahrál dobře. Na 4 hvězdy to sice stále není, ale v budoucnu mě možná tento film znovu potká. 69% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o horor !!! Na to je tam málo krve, napětí, lekaček apod. Toto je stoprocentní thriller, který se snaží budovat atmosféru hezky pomaličku až do drtivého konce. Jen velká škoda, že se zde ničeho drtivého nedočkáme. Tohle je totiž úplně obyčejná, ničím nezajímavá pohádka o zlém tatínkovi, která spíš zklame než potěší. Zklame především hloupými a ohranými momenty a postupy (SPOILER: máme záběr na matku, která se snaží vylovit z bazénu deštník, v druhém záběru se ta matka se strachem rozhlíží všude okolo sebe a nikdo tam samozřejmě není, třetí záběr je na bazén a ve čtvrtém se matka otočí a hups: půl metru za ní stojí killer a bác, je po mamce). Takových momentů je tam až směšně mnoho a celý to zazdí ještě tuctový konec. Celkově pro mě opravdu zklamání a 2 hvězdičky snad jen ze soucitu. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To mi panejo byla srágora. Kdybych to na začátku zapnul, pak to překlik do půlky a nakonec to přeskočil na konec, tak by se nic nestalo. Trapárna o chlapovi, co se přisere do rodiny, oni si ho zamilujou, pak se mu to posere, a nakonec je vyvraždí...a de dál. A ještě k tomu je tohle remake. Kdo má proboha zapotřebí točit nový verze filmu, který sám o sobě už příběhem stojí za hovno. Kopnout do hlavy a vomlátit o schody by si ten film zasloužil. Atmosféru to sice má, ale je to totální blbost. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Sakryš zase jednou s těma úchylnejma otčímama... %-/ . . . Leč d.m.s.n. tady je úchylný spíš scénárista, rejža i celej ansámbl, co tohle laciné béčko dle dávné předlohy vypotili, protože tak prvoplánově blbučkou hollywoodštinu jsem k radosti své dlouho nepopatřil. K tomu aktóři se moří a hrají jak o život, všichni hážou škály grimas pomalu při vyblinknutí slůvka "ahoj", mrkání očima a trhání hlavama zvláště u dam nevyjímaje. (Tady u těchto srágor asi cvičí ta naša šašská čudlárna, nebo co...) . . . No a tak... Áááááá k tomu spousta blábolů a náš lump mele asi stokrát slůvko "rodina", že božínku to by i retardovaná pizda s červeným krkem a kobylí vulvou stokrát pochopila, že asi s tím chlápkem něco neštymuje. Ale tady máme samé krásné středostavovské lidičky, jeden vysokoškolák za druhým, ta ryzí opora rodiny a státu jŮeSAjajjaj... A... Ne, nebudu už víc kalit vody, ale nakonec samozřejmě na konci zase leje a hromy divobijů a vrah... Howgh. - - - P.S. Původní verze snad ještě stojí za zhlédnutí - viz http://www.csfd.cz/film/81827-otcim/ - - - - - Poprvé viděno 3.1.2013 na dvd /s původní zvukovou stopou a č. titulky v originálním formátu obrazu/, hodnocení 1713., komentář zde otrávený jako stopadesátýprvní - 4.1.2013) ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ha no vida... Natočíme sračku roku. Zrýmejkujeme nějaken ten starej horor-thriller, nejlíp ještě pokud možno ten, kterej už ve svý době byl totálně průměrnej, nezajímavej a neoriginální. Obalíme to další řadou klišé rádoby zvraty a dementním chováním postav a všechno zabalíme do hávu moderně vypadajícího filmu pro dnešní teanegerskou generaci... no nic nemá smysl se víc rozepisovat shit zůstane shitem. K už tak zbytečnýmu původnímu filmu, jenom přibyl ještě zbytečnější remake...5% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)
  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)

Reklama

Reklama