Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hong kongský akčňák plný skvélych bitiek. Jedná sa tu o skupinu špičkových vojakov z názvom čata 701, ktorým bola odstránená nervová sústavu a tak necítili bolesť. Čata sa vzbúrila a zároveň na to všetci zmizli. Čuj-čik alebo tiež známy ako učiteľ sa rozhodne postaviť posledným členom čaty, ktorý vyvražďujú drogových bossov. Musí za každú cenu skryť svoju identitu aby ochránil seba i svojich priateľov. (Jožin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Totálně lamózní béčko, na které mé oko padlo jen z toho důvodu, že se mi momentálně nedostávalo ničehož jiné ku pohledu a maraton Červenýho Trpaslíka sem už měl za sebou. Dvakrát. Jetovi překvapivě víc sluší poloha zenového Knihovníka, než ta, kde představuje bezcitného ýbrsoldýra v příběhu, který se v hlouposti skoro vyrovná zpravodajství z novy. A padouch, který vypadá jako čínská verze Ozzyho Osburna. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hongkongská komiksová zběsilost, která nezapře hyperkinetický styl produkujícího Tsui Harka, který vzápětí otiskl do podobně urvaného Double Teamu a Kontrabandu a pak se vrátil k Černé masce a zrežíroval její dvojku. Když jsem to viděl poprvé, okamžitě jsem se zamiloval, protože akce je přepálená a nápaditá a celý film - z poloviny natočený křivě zapikovanou kamerou - je totálně utržený ze řetězu a jen na vás hází jednu zábavnou kravinu nebo cool moment za druhým. Spolehlivému sympaťákovi Jetovi dobře přihrává charizmatický Anthony Wong a k tomu sexy Francoise Yip a cute potrhlá Karen Mok (která si později zahrála mj. policajtku ve Smrtících andílcích). ()

Reklama

system 

všechny recenze uživatele

Videl jsem to s anglickym dabingem, takze jsem se u toho vice pobavil nez by bylo zahodno, ale kdyz vidite 100 kiloveho motorkare jak ho dabuje nejaky natepleny blbecek co ma koule ve sveraku, tak to ani jinak nejde:-). Muzu rict, ze muzeme byt u nas na dabing (i kdyz ho nemam rad) patricne hrdi. Jinak pribech je trochu stupidny, avsak Jet je ve forme a choreografie souboju je nadprumer - 4* ()

otík 

všechny recenze uživatele

Slušná akční podívaná, kde Jet-Li jako velitel vojáků, kteří necítí bolest, neboť jim bylo cosi vyoperováno z míchy, musí bojovat proti svým bývalým kolegům z jednotky, neboť se dali na špatnou stranu. Bojové scény jsou v první polovině filmu hodně zmatené, druhá polovina se však vyznačuje výbornou akcí a Jet-Li ukazuje, že s dráty to skutečně umí. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Člověk by na první pohled řekl klasická hongkongská slaboduchá mlátička na pobavení a bude mít pravdu. Zajímavá však byla práce kameramana, občas jako by se oprostil od jednoduchého snímání herců a probleskly mu tam vizuálně poutavé záběry, herci téměř to samé, předstírané herectví občas vystřídá náznak čehosi zajímavějšího, co však zůstalo pevné jako skála byl ten nádherně pitomoučký scénář :) Ještě bych vypíchnul zejména akci v nemocnici - Terminátor jak vyšitý. Podtrženo, sečteno, nenudilo, pobavilo a přesně to jsem potřeboval. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama