Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Představte si, že existujete v různých podobách v paralelních světech. Vaše alter ega prožívají rozmanité osudy a se smrtí každého vesmírného dvojníka se rozdělí jeho síla a energie mezi zbývající. Přechody mezi jednotlivými světy - kvantové tunely známé jako červí díry - hlídají speciální agenti multiversa. Jeden z nich, bývalý agent Yulaw, už zničil v paralelních světech 123 svých alternativních životů. Už zbývá jen poslední dvojče na Zemi, uznávaný veterán losangeleského policejního oddělení Gabe. Jeho život, spokojené manželství i čest se ocitnou v troskách, když Yulaw vnikne do jeho světa, hnaný touhou stát se nejmocnějším, neporazitelným jedinečným. Křehká rovnováha vesmíru je ohrožena, osudová bitva mezi dobrem a zlem vrcholí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (195)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co tento film snižuje,jsou dvě věci.Prachbídné triky a přespřílišná coolovost.Akci bych zhodnotil,že jeden souboj je naprosto dokonalý a Jet Li ukazuje,jak výborným je,hned na to však následuje tak trapný souboj,že by se za něj styděli i v lecjakém TV seriálu.Zpomalovačky se sem navíc taky dvakrát nehodí.Pochválil bych naopak jako vždy charismatického Jasona Stathama.Souhlasím s tím,že Celkově na Jet Li-ho slabší průměr. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Spojení Jet Li a Jason Statham mě hodně nalákalo a taky zapříčinilo velké očekávání. To se, ale nevyplnilo. Průměrný film se špatnými triky které sráží všechny souboje. Nakonec tedy žádný zázrak spíše zklamání a proto jsem chtěl dát tři hvězdy, které přesně vystihují kvalitu filmu. Po skončení filmu jsem si ale ,řekl sakra ta muzika byla fakt super a dokonce se do filmu i hodila ta si zaslouží jednu hvězdu. Proto tedy za 4 hvězdy. 58% ()

Reklama

silent cut 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase nebo v paralelních vesmírech má jednu velikou slabinu. Samo o sobě je totiž tak zajímavé, že to svádí na něm postavit úplně všechno. Tady je to naštěstí zpracováno dost zajímavě a neokoukaně... Proč jen tři? Postavte vedle sebe Romeo Must Die, Lovec Policajtů, Od Kolébky do Hrobu a Jedinečného. Herci se tu možná protínají poměrně málo, ale štáb, kulisy a možná že i catering tu byl stejný... Za Nadprodukci... ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Opravdu scénáristicky velmi chabý film. Navíc film končí v "poklusu" kolem devadesáté minuty, do níž se nic zásadního nestane. Jet Li nepatří k mým nejoblíbenějším hercům, beztak tady by nic nezmohl a neúspěch snímku není jeho chyba. Za křečovitost může prapodivný scénář (skoro bez dialogů) a skutečně tupý průběh. Americká anabáze Jeta Li tímto filmem zrovna na kráse nepřidala. Tohle se nepovedlo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

To, že má ve filmu Jet Li dvojroli ještě neznamená, že dostaneme dvojitou porci akce. Li je tu prkennější než kdy předtím (nemluvě o ostatních hercích) o scenáři se ani nemá cenu rozepisovat a ani té akce tu není mnoho a když už je tak ve většině případů nestojí za nic. Jeden z nejslabších Jetových filmů. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Nemocniční scény byly natočeny v North Hollywood Medical Center. (Terva)
  • Niektoré postavy sú pomenované podľa slávnych režisérov: Woo, Scott, Yates, Siegel, Besson. (m.a.t.o.)

Související novinky

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama