Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kdyby každý publicistický pořad u nás vypadal jako tahle "show" Václava Moravce. Bylo zde již spousta pořadů jako Co týden dal či V pravé poledne, které vysílala Česká televize, ale až s profesionalitou, všeobecným přehledem a humorem Václava Moravce můžeme být konečně spokojeni. Co by Nova či Prima dala, kdyby měla takového moderátora! ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Koukám, že tu mám 4*. Ale ruku na srdce - forma pana Moravce dost upadá a občas mi přijde, že v debatách jde proti všem, včetně proti sobě. V jedné chvíli to byl nejlepší diskuzní politický pořad u nás, ale dneska mi přijde, že ty politiky lynčuje sám redaktor, který skáče do řeči jako skokan hnědý do rybníka. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

Bukk

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to sledovala s tím, že bych se mohla něco přiučit. Po skončení pořadu jsem ale vždy odcházela s pocitem, že jediné, co si z toho můžu vzít je to, jak vypadat věrohodně před kamerou, když se chystám lhát a nehnout při tom ani brvou (popřípadě jak rychle vstoupit do protiútoku při vedení diskuze). Děkuji, poučné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Otázky a, bohužel, i odpovědi Václava Moravce. Když tento pořad začínal, tak jsem ho rád sledoval, protože zvídavý moderátor často natahoval na skřipec politiky napříč politickým spektrem. Postupně se však ze šťouravého redaktora proměnil v nositele vlastního politického názoru a politici mu k tomu pouze dělají kulisu. Vrcholem všeho je, když přednese svou teorii a bez možnosti reakce se zeptá na něco úplně jiného. To bych ho na té jeho kravatě nejraději někam vhodně zavěsil. Zkrátka to nebývalo špatné, ale aktuálně je to slušný humus, který mi při nešikovné manipulaci s dálkovým ovladačem dokáže zkazit neděli. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)
  • V souvislosti s moderováním pořadu získal Václav Moravec v letech 2007, 2008, 2009 a 2011 cenu Týtý v kategorii nejoblíbenější osobnost televizní publicistiky a v letech 2008 a 2009 cenu Elsa České filmové a televizní akademie v kategorii nejlepší moderátor. (JoranProvenzano)
  • Stížnosti na pořad několikrát řešila Rada pro televizní a rozhlasové vysílání, Rada České televize či Etický panel České televize. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama