Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Politika a politika, dohady jak mají být. Zpracování ve větší kvalitě, než u podobných pořadů, ale neobdivuji debaty českých politiků. Moderátora Václava Moravce taky moc nemusím. Člověk se těší na nedělní pohádku a než vůbec začne, tak ještě čtvrt hodiny žvaní a pohádka pomalu v nedohlednu. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se po dlouhé době opět koukl na Moravce a... musím jít s hodnocením zase o 1 bod dolů. Tomu pánovi nějak moc narostla křidélka a z jeho pořadu se stává spíš one man show. Myslel jsem, že moderátor (u politických diskusí zvláště) má být nestranný a má klást otázky. Pan Moravec ale občas prezentuje i své nikoli nestranné odpovědi. Navíc se mi tak trochu zajídá celý koncept pořadu - jde do značné míry o laciné píárko pro politické žvanili, které hřeje pocit, že se mohou alespoň jednou týdně ukázat voličům v televizi. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nechci se přidat k některým zdejším uživatelům, kteří si tu léčí své pošramocené politické srdíčko a hážou moudra... Tudíž se vyjádřím pouze k pořadu, resp. osobnosti VM, s nímž pořad stojí a padá. Oceňuji jeho důkladnou přípravu, styl vedení diskuse, ale mnohem víc bych ocenil, kdyby přitvrdil a dal politikům spapat jejich blátíčko, které za své placené volno ve vládě vypustí svými ústy a činy. Tedy donutit politika vyjádřit se nikoli politicky, ale věcně. To se Wenoušovi dle mého názoru občas nedaří.... ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kapacita, navíc i ten toreador to má 100x jednodušší než ON. Přiznávám, já bych to nedokázal a ty (v drtivé většině případů) samolibé frajery, co se TAK rádi poslouchají, bych (max) po 10-ti min postřílel. Klidně bych si to i odseděl, protože za polehčující okolnosti a (popř. dobré chování) bych byl doma dřív než by jeden řekl Kájínek.... ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Musíme se také z části poklonit Václavu Moravcovi, je to jediný pořad, co se politiky týče, na který se dá dívat a větší profesionalitu a připravenost, než kterou předvádí Moravec jsem snad neviděl. Politici jsou v hodně případech z jeho pitvání docela v prdelce. S Pečínkou dva nejlepší politický publicisti na české scéně... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • První půlrok vysílání - od 4. ledna do 27. června 2004 - byl pořad vysílán ve večerních hodinách v neděli a trval jen 42 minut. 4. července byl pořad vysílán poprvé v poledne a vysílací čas se již nezměnil. Změnila se také jeho délka, a to na dvě hodiny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama