Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený policista Nick Pulovski přijde při přestřelce se zloději aut o svého stálého partnera. Poručík Garcia mu jako náhradu přidělí Davida Ackermana, nezkušeného mladíka z bohaté rodiny, který se snaží vymanit z ochranného vlivu svých rodičů. Pulovski, posedlý myšlenkou na dopadení šéfa zlodějského gangu Stroma, není novým partnerem příliš nadšen. Když banda přepadne kasino, čekají na ně Nick s Davidem přímo v trezoru. Mladík však nedokáže vystřelit na Stromovu milenku a vinou jeho váhání lupiči opět vyváznou, tentokrát dokonce s Nickem jako rukojmím. Slušňák David se konečně odhodlá k ráznému a tvrdému postupu. Vydá se po parťákovi pátrat a za sebou nechává spoušť. Přes řadu problémů se mu ho podaří najít a zachránit. Společně pak pronásledují prchajícího Stroma a jeho milenku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Jino 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrný akční film. Spojení Charlieho Sheena a Clinta Eastwooda bylo zajimavé a docela jim to spolu slušelo, kdyby měl film hlubší potenciál než jen řadový akční film, mohla být z nich docela slušná dvojice policajtů a film mohl mít pokračování. Jenže to by si Clint musel dát více záležet na režii a trochu poupravit scénář. Jen tak mě napadá: Nemá někdo oheň?!! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Rookie má parádny nástup, parádnu naháňačku a suchý humor a lá drsný Harry..Potom ako sa Charlie Sheen začne hrať na Johna Ramba je to až do konca jeden veľký kŕč, v ktorom aj hlášky a vlastne všetko vyznieva strojene, umelo a hlavne otravne...na konci som si vydýchol že film skončil...a to asi nie je veľmi pozitívne, však? ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Než se stal z CE uznávaný, div ne artový, režisér, točil solidní béčka, za který se tehdy nemusel vůbec stydět. Ale počítaje Nesmiřitelnými svět nabyl dojmu, že CE "dozrál" a od teď už bude točit jen kvalitní, oscarový věci. Není vůbec na škodu si občas zaskočit ještě do dob, kdy si mohl dovolit točit naprosto neambiciozní a neumělecký filmy. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Upozornenie prvé: Pozerajte buď v originálnom znení alebo s dabingom TV NOVA. Na kazetách WHV film zabili technicky katastrofálnym českým znením. Upozornenie druhé: Skvelý film s Charlie Sheenom v úlohe ucha a Eastwoodom ako jeho mentorom. Je to akčné, dynamické a profesionálne urobené. Odporúčam. (10.11.2004) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Přitažlivé a dobře zvládnuté akční béčko, kde si Clint úspěšně vyzkoušel parťákovskou akční kriminálku.    Calahanovský Eastwood tady ještě vůbec nevyměkl  a tak se dočkáme zhruba stejného počtu mezi zuby procezených hlášek jako  povedených akčních scén, jež zejména v závěru obstará zdivočelý Sheen. Lehce kolísavé tempo mi pak nevadilo tak jako nepovedený a necharismatický záporák Raula Julii. Znásilněný Eastwood (ženou samozřejmě) pak vlije úsměv do tváře. Čtverka jako vyšitá. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (15)

  • Při závěrečné přestřelce na letišti Strom (Raul Julia) zůstane ležet na pásu pro zavazadla, ale už nepřijede. Avšak pás pro zavazadla jezdí stále dokola, tudíž by se měl objevit. (marcel5)
  • V tomto filmu se objevilo mnohem vice kaskadérů (87), než herců (37). (Sinecod)
  • Když David v čistírně řekne: "Balíček pro pana Monga", cituje přesně řeč Cleavona Littla ze zábavné parodie Mela Brookse Ohnivá sedla (1974). (ClintEastwood)

Reklama

Reklama