Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý záchranář Ondřej Vetchý zaznamená při nahrávání hlasů vodních ptáků podivnou společnost na protějším břehu, jejíž zvrácený obřad tragicky vyvrcholí. Thriller ze současnosti podle scénáře Vladimíra Körnera. (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 1/10 Hudba 1/10 Prostředí 4/10/// +oblíbený Ondřej Vetchý, zaujme Petra Nesvačilová -nemá to žádný děj ani pořádný příběh, divné chování postav/// Opravdu nevím, co tímhle chtěli tvůrci divákům zdělit. Má to snad být česká variace na film Skafandr a motýl? Tohle bylo úplně o ničem, zbytečný a skoro nekoukatelný. I ta hodina dvacet se zdála být nekonečná./// Celkem 20%/// ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Velmi negativistický příběh s nejasnýma konturama, směs která je nestravitelná a záměr tvůrce nepochopitelný. Některé záběry jsou jako by byly nedořečené - možná to zavinily střihačské nůžky, že z dějové linky nakonec nezbylo nic. Možná na úkor dlouhých přírodopisných záběrů... no, ani nevím, za co bych tvůrce vůbec mohla pochválit. ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Pardon, ale takhle by to prostě nešlo. Spousta nelogičností, nejasností a vůbec mi to celé nedávalo smysl. Zhlédl jsem to až do konce a pořád čekal, že přijde něco, kvůli čemu se na to stojí podívat . Bohužel nic takové nepřišlo. Já oceňuju, že se tvůrci filmu vydali novou, celkem nevyzkoušenou cestou (pokus o český thriller), stejně tak si myslím, že jsem docela pochopil hlavní myšlenku filmu (na mě to zapůsobilo hlavně jako reakce na nerovnost boje normálních lidí proti mocipánům, kteří mohou vše bez omezení), ale prostě se nezadařilo; hodnotím 2* (za pokus a poselství). Jo btw, moc nechápu uživatele, kteří to ani nedokoukají a už tomu hází odpad!. ()

hammerhead 

všechny recenze uživatele

Správně bych neměl hodnotit, protože jsem se až do konce dívat nevydržel. Nakonec jsem si říkal, že přece jen ocením neuvěřitelné a hloupé dialogy, které chvíli připomínaly styl povídkek z Bakalářů. Ale protože jsem ojediněle zůstával zasněn pohledy na vodní ptactvo, snad jsem se nemýlil, když si vybavuji hasiče, kterak skáče do vody za nebohou obětí povodní se slovy: "Tu holku si nemůžu vzít na svědomí" anebo halucinaci, která říká: "To jsem já, tvoje matka" . Pardon. Z úcty k autorovi Údolí včel. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Slabé dvě hvězdičky, a to jen kvůli zajímavé technické stránce i atmosféře, která však nedokáže korespondovat se zmatečným a negradujícím příběhem a navíc dobrým hercům jsou do úst vkládány příšerné dialogy, které mnohdy působí až směšnou křečovitostí. A ty postsynchrony, horší než zánět středního ucha! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kladně, v Lanžhotě, v Jeseníkách a u nádrže ve Věstonicích. (SONY_)

Reklama

Reklama