Reklama

Reklama

Zapomeňte na Snowboarďáky, v tomto filmu z horského prostředí půjde o úplně něco jiného. Hlavní roli tady totiž hraje děsuplná atmosféra, krev a smrt. Zimní příběh tří snowboardistů, lapených v osamělé lesní chajdě partou místních kanibalů. Krvavá porážka se blíží, proto se raději pokusí o útěk do promrzlé pustiny. Ale ani tady nejsou jejich životy zdaleka v bezpečí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Kanadský horror alá Wrong turn, Død snø (Mrtvý sníh). Jesse T. Cook a John Geddes se pustili do svého druhého filmu, kromě režie si napsali scénář, produkovali si ho a zrovna si v něm oba i zahráli. J.Geddes se navíc podílel i na hudbě. Velikou záhadou ovšem jen je, kde vzali tak neschopného Garyho Fischera, který byl nejslabším článkem filmu. Myslím, že jeho neumětelství nelze schovávat ani za to, že za ním nestojí skoro žádná herecká minulost. Kdyby se radši držel vidlí, udělal by líp než kazit filmy, které spíš potřebují podporu. (Hezké scény útěku ve sněhu :D). ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Režiséři tohoto snímku snad musí být úchylové. Zřejmě natočili své skryté touhy. Něco tak primitivního jsem snad ještě neviděl. Nevkus a hnus se snoubí s perverzitou. Ponechávám stranou logiku příběhu, když v oblasti museli zmizet desítky lidí (viz závěrečnou scénu, kdy ve sklepě úpí hromada nešťastníků) a nikdo po nich nepátrá. To není film, to není umění, to je odporný výtvor navíc poznamenaný neschopnými anebo všeho schopnými režiséry. To se snad ani nedá hodnotit, takže to nejnižší možné ODPAD všech odpadů. ()

Reklama

feszani.cz 

všechny recenze uživatele

PECKA. Neuvěřitelně syrově, naturalisticky a bravurně zpracovaná krvavá mašinerie. Kdokoliv odsoudil tenhle film, je absolutní lůzr, nula a chudák. Je jen málo filmů s takhle originálním rukopisem. Pokud to nevidíte, upusťste od sledování filmů tohohle typu a věnujte se něčemu, co by líp odpovídalo vašemu "vytříbenému vkusu". Co třeba zkusit noční můru z elm street? Recenzenti géniové... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Paradoxně mě to bavilo dokud se tam vlastně nic nedělo, což bylo nakonec i přijatelně dlouho. Jakmile se to začalo barvit krví a zapáchat amatérskou tuctovostí, neoriginalitou a snahou být tupě brutálnější než všechny ty filmy, které vykrádáme, přestalo mě to bavit a zajímat a docela jsem i kvitoval, že jsem u toho začal dřímat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tohle celkem ušlo, i když prvních 20 minut bylo ubíjejících, a naprosto příšerných tak poté se to rozjede v zajímavý maso. Sice je to šíleně okopírovaný ale když tohle opomenu tak sem se bavil dobře. Navíc dva hrdinové byly celkem borci. Jen škoda toho předvídatelnýho klišé, to si mohly tvůrci odpustit. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno