Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Náhodou pěkné překvápko a v žánru s upírama velice povedené! Klasická vyvraždovačka spíše takových napůl zombie s upírama, kdy dostane jednotka lovců za úkol zlikvidovat oblast! Ta se samozřejmě týká obrovské budovy nemocnice, ve které se ukrývají i lidé co přežili! Seagal vypadající jako batman s katanou tam spíše byl do počtu a možná více prostoru dostal jeho nařachaný kolega. Rozhodně se neupsal do žádného propadáku a další vydařená čárka na jeho konto a navíc v hororu! Jinak efekty, akce, napětí dosti slušné, takže za mě 60% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Když už nic jiného, má tenhle film alespoň výstižný název - upozorňuje případného diváka, že bude muset hodinu a půl urputně bojovat proti tmě, aby na obrazovce vůbec něco viděl. Opravdu, většina scén je (nejspíš kvůli nízkému rozpočtu) doslova utopena v temnotě, což sice zabraňuje tomu, aby se slabý vzhled nemrtvých (a Seagala) projevil naplno, ale současně to hrálo nepěknou hru na moje nervy, protože od filmu, který v podstatě nemá scénář a herce, očekávám minimálně to, že krev a gore skutečně uvidím. Ději samotnému lze vyčítat plno věcí, ale musím uznat, že se zde téměř neustále něco děje. Že jsem se při tom málem unudil, to je věc druhá. Against the Dark hodnotím jako klasický direct-to-DVD horor, což sice není zrovna nejlepší vizitka, no mohl dopadnout i hůř. ()

Reklama

Antimana 

všechny recenze uživatele

Priemerný súčasný zombie horor s veľmi stupídnymi dialógmi. Úsmevné je obsadenie balvana Stevena Segala do roly lovca, ktorý by v skutočnosti so svojou obratnosťou neprežil ani prvých 5 minút. Nechápem hodnotenia ľudí,ktorí dávajú odpad podľa hodnotenia na pravo, aby tým neutrpela ich predstava o vlastnej intelektuálnosti. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sa nam Seagalosaurus Rex rozhodol, ze si natoci svojho vlastneho Bladea a mne sa chce z toho blejt. Najväcsim podfuckom je, ze tu Seagal hra tak maximalne 30 minut. Väcsinu casu sledujeme bandu kokotov, ktory sa poflakuju po opustenej nemocnici a spravaju sa ako kokoti. Seagal sa raz za cas objavi, parkrat svihne mecom v spomalenom zabere, ktory je napriek tomu uplne neprehladne zostrihany a na zemi ostane lezat par bezdomovcov nalicenych ako zombie alebo upiri? Proste maju penu u huby a chcu vsetkych zozrat vratane Seagala. Cele to nedava ziadny zmysel. Akcia je neprehladna. Akurat tam je kopa krvi a sem tam nejaka ta nechutnost. Vysledkom je odpad, ktory sa bez pretacania neda dopozerat. Jediny, kto si zasluzi obdiv je Jiri Stepnicka. Kvalitny a renomovany herec a napriek tomu ma stale guraz na to, aby nadaboval taketo megasracky s vaznym tonom v hlase. 0/10. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Každej upir co uvidí vyžranýho Seagala k němu musí mít maximální respekt, protože on dokázal tímhle definitivním pohřbem svojí kariéry vysát z fanoušků nejenom krev ale i filmovou energii a iluzi, že by snad ještě někdy natočil něco co neskončí totalním proserem. Vím, že speciálně u Steva se to jeho pomyslný dno hledá těžko. No já mam jasno. Tohle nemá z filmem co dělat. Na druhej pokus absolvovat tuhle sračku jsem musel dát sledování předčasnou eutanázii. Už nikdy víc.0% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)
  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)

Reklama

Reklama