Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Mno, věděl jsem, že Steven hraje poslední dobou v céčkovejch štěcích, ale že bude hrát i v nějaký komedii s mimozemšťanama (rozuměj virus z vesmíru, který promění lidi v zombies) mě ani ve snu nenapadlo. Ten film je mega píčovina a slovem mega skutečně vyjadřuji hodně nadprůměrně velkej shit. Filmu nechybí klasický klišé prvky (kousnutej přeživší, kterej dělá jako že nic a ostatní to vědí a dělaj to samý a pak jsou hrozně překvapený, když se promění nebo pervert, co krmí příšery a příšery mu nic nedělaj atd). Nakonec mi ale přišlo, ale vždycky se Stevenem přišel pocit bezpečí, protože on je nedotknutelnej a rychlostí blesku naporcuje i prase :D A nakonec už není potřeba ani nějaký souvislejší záběr, stačí nasekat půlvteřinky, jak Steven dělá mačetou jednou tak, podruhý zase jinak, a pak to slepit dohromady. Vypadá to strašně komicky, ale asi to nebyl účel. Jediný dobrý byly scénky se Seagalovým SS komandem, protože ty jeho lovkyně byly solidní kundičky (přestože nůž při zabíjení "inteligentní" holčičky upírky držela ta jedna snad jak mentál). Krvežíznivý nestvůry a mutanti by nakonec měli prohánět po nocích hlavně toho, kdo ten film natočil a toho, kdo to napsal. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby v tomhle filmu vážně hrál Steve Seagal, možná by šlo o zajímavý akční horor. Ale když se tu objeví všehovšudy na deset minut? BACHA, MOŽNÉ SPOILERY!!! "Pane Seagal, že budete tak hodný a projdete se nám tady tou tmavou chodbou? Můžete u toho švihat samurajským mečem? Výborně! Můžete říct i pár slov? Třeba: Neboj se. Najdeme cestu.? Děkujeme. Další." Asi takhle nějak si představuji natáčení tohoto rádoby akčního hororu. Celé je to totiž o tom, jak nějací lidé v noci procházejí nějakou nemocnicí, protože východ je kdovíproč někde na druhé straně, a ne tam, kudy dovnitř vlezli. Cestou sem tam potkají normální lidi, sem tam nakažené lidi. Ti se chovají stejně jako v 28 dnů poté. A teď pozor! Tahle skupinka nemá zbraně a NENÍ v ní Steven Seagal! Přesto má tahle skupinka hlavní slovo v celém filmu, okupuje 90 % celkového času. V tom zbytku budovou kdovíproč prochází skupinka vycvičených zabijáků nakažených lidí. Tu vede Steven, ale v akci ho uvidíme asi dvakrát, když máchne tím samurajským mečem. Jinak se mydlej hlavně jeho kolegové. Na konci se tyhle dvě skupinky sejdou, pár z nich samozřejmě cestou odpadne, ale nakonec cestu k východu najdou. Aby to snad bylo napínavější, má být město vybombardováno za ranního úsvitu... Ne, příběh to nemá. Seagal tu podle mého názoru nehraje. Jako film je to nudná kravina. Celá recenze ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka přeživších v průběhu jakési upírsko-infekční apokalypsy běhá po nemocnici, žvatlá nesmysly a čeká na vyžraného Stevena Seagala, aby všechny nakažené neřády naporcoval mačetou. Skupinka se opakovaně spojuje a rozděluje, dlouhé hodiny bloudí a hrozí jí, že se jediný únikový východ (!) nemocnice po výpadku proudu zavře navždy. Ehm. Jednotliví přeživší mají rozum poplatný podobnému braku: Když osamocené děvče uprostřed nepřátelského prostoru najde polštář s dekou, lehne si a usne, přičemž má ještě tu drzost, že nezhebne. Seagal a jeho bijci pronášejí zhruba tyto dialogy: Seagal: "Čeká nás ještě mnoho práce." Randomní spolubijec: "Musím tu ještě něco vyčistit." Seagal: "Rychle, nemáme mnoho času!" Jindy se celá banda na útěku zastaví, jeden z pitomců pronese něco jako "on tam umřel" a poté zase pokračuje v běhu. Logika existence lovců a nakažených, kteří se střídavě chovají jako obyčejná zvěř a nadřazená superrasa, mi taky unikla. Když na to přijde, Poslední noc má docela slušné triky a je natočena rutinně dobře, ale je natolik bezkrevnou hovadinou, že bohužel nesplnila ani tu jedinou věc, co jsem od ní chtěl - být zábavně debilním béčkem. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Upíři nebo zombie, Seagal a mačeta, Crudo a noc. Dalo by se říci, že Richard Crudo natočil perfektní postkatastrofické sci-fi a Steven Seagal si konečně zahrál v životní roli...ano dalo, jenže to má háček, film se jmenuje Poslední noc a bohužel se opravdu celý odehrává v noci. Výkony všech herců a celého štábu jsou uchvacující, škoda že to nevidíte. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Na tento film sem se díval jen kvůli Seagalovi který se ve filmu oběví pokaždé tak asi na 10-20 vteřin a pak 5-8 minut nic a pak zase na 10-20 vteřín a na 5-8 min nic. O efektivnější a hlavně ruční akci se stará The Rockův bráška. V celém filmu se sice furt něco děje ale všechno je nezáživné. Logické chyby se našli např: Žádné cedulky EXIT podle kterých by nemuseli hlavní hrdinové bloudit. Když to zhrnu byla to velká nuda tak za Stevna, george efekty dávám jednu jinak nic. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)
  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)

Reklama

Reklama