Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Formálne pekná a o poznanie príjemnejšia bodka za Prison Breakom než celá druhá polovica poslednej sezóny. Pár motívov sa síce znovu opakuje, kvalitný scenár môžete opäť hľadať inde (ten sa záhadne stratil už po druhej sérii), no celkovo vylepšuje dojem z tej akčnej parafrázy na brazílsku telenovelu, ktorá sa zo seriálu ku koncu vykľula. Len tentoraz sa odohrávala v slnečnej Miami. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pokud by tvůrci pokračovali v zajetých kolejích čtvrté série i v té následující, bylo by to opravdu už přespříliš. A proto jsem poměrně rád, že tento úspěšný! seriál skončil. Final Break byl podobný jako poslední díly čtvrté série a to znamená, že nikterak neoslnil. Poslední dobou se seriál dokoukával spíše jen z povinnosti a s úctou k druhé a především první sérii. Tento závěrečný film se snažil být tím, čím byl Prison Break v legendární první sezóně, ale jak jsme se mohli přesvědčit, už to nefunguje tak, jak by mělo. Značné množství divných situací, rozháraný děj, poměrně uspěchaný závěr a že nechali zabít největšího borce mě taky zrovna nepotěšilo. Aspoň že vypekli naposled T-Baga, to se mi líbilo. Jsem rád, že jsem vydržel až do úplného konce a určitě nelituji hodiny strávené s tímto skvělým seriálem. ()

Reklama

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

(29.5.2009) no co,aj ked bolo klasicke ukoncenie serialu velmi sladke,podla mna bolo lepsie ako toto "bonusove" ukoncenie. ved uz boli vsetci raz vo vazeni tak musela byt aj sara no nie? davam 3, vzhladom na to ze sa to hodnoti ako samostatny film..inak serial 5* ... proste ziadny serial ma tak nedostal....ani 100x viac natahovany THE LOST,v ktorom je jedno ci jeden dva diely vynechate..(idem dopozerat aj ten) ()

finx 

všechny recenze uživatele

Tak a je to za námi. Konečně! The Final Break nebyl špatný, i když Sara utíkajíci z vězení bylo trošku moc i na mě. Ale co musím vyzdvihnout je konec - působil opravdu dojemně, asi tak jak si autoři představovali. Tento dvojdíl nebo chcete-li záverečný film považuju za důstojné rozloučení s celým seriálem, ale kdyby se končilo první řadou, tak se zlobit taky nikdo nebude. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný bonusový díl, který otočil situaci vzhůru nohama (nikoli dějově, ale postavy si jaksi prohodily role - jedni venku, druzí za mřížema). Znovu se utíká z vězení, znovu v tom hraje nemalou roli T-Bag a Gretchen, kterou jsem mimochodem neměl rád v průběhu celého seriálu, takže její přítomnost tomu zrovna nepřidala. Vězenkyně zvaná Daddy si hraje na "bosse T-Baga" a působí spíš směšně. Používá stejná gesta i mimiku v obličeji, ale T-Bag je jenom jeden. A takováhle smrt Michaela? No, co k tomu dodat? Ještěže to nebyl poslední díl seriálu, ale jakýsi bonus, protože jinak bych seriál asi musel ohodnotit ještě hůř. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama