Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Tak kde začít? Tupé dialogy, absolutní ne-herectví ze strany "herců", hrozný scénář, katastrofická kamera. První polovina se táhne od ničeho k ničemu, v druhé polovině psychopatovi přeskočí, a celou druhou polovinu vraždí. Toto může vymyslet opravdu jenom Boll, a to nezmiňuji fakt, že ve skutečnosti by tam do deseti minut naběhnul SWAT nebo jiná zásahová jednotka, a měl by po ptákách... Další hovadina na filmové scéně. Jako by toho po Postalu a Far Cryi nebylo dost...Dvě dávám jen proto, že jsem u toho vydržel, a oproti výše zmiňovaným filmům je zde pokrok... ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Podobná potíž s hodnocením jako u Stoic. Patrně nejfilmovější Bollův film zatím, kdy zrealizoval něco, na co, a to si přiznejme, blesklo byť jen na chvíli hlavou téměř každému, ale hned to naštěstí zahnal. A tady je opravdu težké fandit někomu, kdo prostě chodí a střílí nevinné kolemjdoucí (nejvíce to vrcholí u scény v kadeřnictví). A scéna u Binga pak jen podtrhuje absurditu toho všeho. Plus za konec, kdy spravedlnosti není dosaženo, mínus za až příliš rozklepanou kameru. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ten vtípek, kdy v Postalu Boll přizná, že jeho filmy jsou financovány z tajných nacistických fondů, má možná něco do sebe. Pochybuju totiž, že by kdokoliv soudný dal peníze na něco takového. Bez morálních zábran a s prostředníčkem vztyčeným směrem ke korektnosti, nechává umírat nevinné civilisty rukou arogantního floutka, který touží spasit svět tím nejprimitivnějším způsobem. Cynický závěr („Matka pozná, když se s dítětem něco děje.“) je na potlesk. Boll filmařsky nikam nevyrostl, jen shodil okovy Hollywoodu a přímočaře (žádné psychologické drobnokresby) naservíroval to, o čem někteří (?) občas (snad jen) přemýšlí. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím film aniž bych ho dokoukal, ale tady už po dvaceti minutách měl hodně namále s vypnutím a čistokrevným odpadem. Nakonec jsem ale vydržel a alespoň trochu se vše zachránilo. Nejlepší byla hudba, která se mi opravdu líbila, škoda jí do takové kraviny. Jinak v druhé polovině se naštěstí i něco děje a má to hlavu a patu, ne ty dialogy o ničem natočené ukrutným způsobem. Tohle asi nebyl film určený pro mě. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Chtěl sem začít tim ,že Uwe je idiot.Násílí,krev mi nevadí,ale masakrovat někoho jen proto,že si sám nevim rady se svym posranym životem ,mi přijde na hovno.Ale přece jen ten zvrat,kterej sem nečekal,a kterej přišel po hodině,zvednul trochu můj náhled na tenhle film.Vlastně docela ďábelskej plán mělo tohle hovado.Ve filmu bylo dost pitomostí,ale třeba scéna z binga krásně ukázala,že ani střelba tyhle závisláky neprobudí z jejich posranejch životů.S hodnocením docela váhám,ale 40% si ti zaslouží.Po půlhodině sem totiž byl odhodlanej dát odpad. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)
  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)

Reklama

Reklama