Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale Uwe natočil snesitelný film. Sice po filmařské stránce mě ta jeho shaky cam docela hodně rychle začala štvát, nicméně Brendan Fletcher byl minimálně v těch videozáznamových sekvencích v rámci možností fajn, celý ten foreshadowing v úvodu fungoval parádně a v podstatě to vše bylo v rámci béčkové či céčkové produkce relativně dobře stravitelné a náležitě uhozené. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

První film, co jsem viděl od Uwe Bolla a hned poživatelné. Znám jeho pověst a čekal jsem neskutečná filmová zvěrstva, ale Uwe asi dospěl, protože film měl hlavu, patu i jiné orgány. Příběh o člověku s kterým stále někdo oře. Rodiče chtějí, aby se odstěhoval, v práci si ho neváží, jeho kamarád je debil a celý život stojí za HOVNO. Většina z nás to tak má, ale nezabíjíme kvůli tomu. Bill je trochu jiného názoru a protože mu to myslí a je bezcitný = dokáže ze situace vytěžit maximum. Provedení jde v průměru, ale k takovým filmům to sedí. Nejlepší scéna je návštěva Binga, kde lidi vůbec nevnímají :-) ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Uvěřil jsem šířícím se zkazkám o tom, že se Uwe znatelně zlepšil, a začal jsem se mírně těšit na jeho nejnovější flák Rampage. Ukázalo se, že tak úplně pravdivé ty zkazky nebyly. Rampage je sledovatelný film, ale stále ani v nejmenším divácky uspokojivý. Došel jsem u něj k názoru, že největší překážka k tomu, aby Uwe natočil dobrý film, bude fakt, že to není příliš chytrý člověk, ale zároveň si o sobě myslí pravý opak. Veškerá jeho snaha o dramatičnost a zajímavé stavění příběhu pak působí spíše směšně. Rampage vnímám jako Uweho osobní vzpouru (on je hlavním hrdinou - sám film tomu hlavnímu pomatenci Billovi/Bollovi naprosto očividně fandí) proti všem okolo (kritikům jeho filmů), přičemž se na konci narcisticky pasuje do role vítěze, který všechny ostatní přechytračil (natočil "dobrý" film). Za sebe však musím říct, že se mu to nepovedlo. Za to ideologické podhoubí mám navíc velkou chuť dát ještě nižší hodnocení. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mnohým "Holkám" z Filmové teorie tento Úve způsobí hlavoBoll. Tohle nebude so leicht prohlásit za Abfall a poslat yntelechtuálně nach Kopr! Vícevrstvý manuál na redukci populační exploze uchopil Herr Regisseur za opačný konečník a později snad podle něj vznikne i hra, která propadne. Zvláštní uznání si zaslouží zejména casting, protože tak nesympatický sliz do hlavní role by se stěží hledal i v konteinerech potratových klinik!! ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Neviem kde začať. Najlepší film ,ktorý Uwe Boll natočil! Fletcher sa do role šialeného blázna strašne hodí, akčné scény na úrovni profesionálneho filmu ,dej aj herci super a finálne rozuzlenie stálo za to. Film si bere inširáciu zo známej hry Postal a je to vidieť. Lacná popcornová záležitosť pri ktorej sa budú baviť najmä ľudia obľubujúci priostrenejší humor a akciu. Uwe Boll dokázal svojími béčkovými kvalitami natočiť výborný nízkorozpočtový film s trochu vážnejšou tématikou. Prvý Uweho film ,ktorý proste musím hodnotiť ako normálny film ,pretože toto nieje guilty pleasure , ale seriózny film! 80% a teším sa na ďaľšie Uweho filmy :) ! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)
  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)

Reklama

Reklama