Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

POMO 

všechny recenze uživatele

Pokus o dynamickejšie, akčnejšie a menej psychologické Heat. Nápad pre kľúčovú prestrelku v hoteli okato vykradnutý z True Romance, ale nezaujímavo nakrútený i zostrihaný (na rozdiel od vizuálne atraktívneho vykrádača Smokin' Aces). Záver klišovitý a neuspokojivý. Napriek tomu však celú dobu dostatočné enjoyable, s nádychom áčkovosti vďaka hereckému obsadeniu (ktoré zrejme očakávalo o chlp lepší výsledok). Ako DVD výplň víkendového večera v pohode, v multiplexe by neišlo o najlepšiu volbu. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Dobře natočená gangsterka. Partička hlavních zlodějů vybrána dobře. Walker a Dillon opět nezklamali a Zoe Saldana byla fakt sexy (škoda, že nedostala více prostoru). Filmů o bankovních lupičích bylo natočeno hodně, k nejlepším řadím Bod zlomu nebo The Town (Ben Affleck), ale i tento nebyl špatný. 4 hvězdičky dám, protože jsem se dobře bavil a líbila se mi ta přiměřeně chaotická kamera. 75% ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Elegance až na prvním místě, scénář na tom posledním, aneb nameleme do 100 minut úplně všechno, co kdy žánr přinesl, poslepujeme šokujícími náhodami a občas hlasitě dupnem do akčních pedálů, aby o zbytku nikdo moc nepřemýšlel. Takové to švihácky nablyskané slo-mo hov*o, které klouže po cool povrchu, ale nikdy se do něj skutečně ambiciózně nezakousne. Vpravdě debilní, ale pořád o stupeň zábavnější než třeba Armored (podobná poloosa obrněné auto - Matt Dillon - herecká parta k pohledání). 50%. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Peter Allen, Gabriel Casseus, John Luessenhop, Avery Duff .. Stylové béčko. Jak už scénářem, který je slepencem nejrůznějších podrazů nebo hereckou sestavou, kde se sice pár známějších jmen objeví, ale o vyložené hvězdy a vysoce kvalitní herce nejde, tak průměrnou režií a důrazem na třesoucí se klipovou kameru. Ploché, rozžehlené a důrazně c"oo"l. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Prtička zlodějů, kteří si potrpí na stylově zvládnutou práci, se pouští do nebezpečné loupeže obrněných vozů převážejících balík peněz. Když jsem slyšel hlavní námět, nemyslel jsem si, že by mě film nějak překvapil. Protože něco podobného jsem viděl třeba v Ozbrojených a nebezpečných, kde hrál taká Matt Dilon. Ale řekl jsem si, že to zkusím a uvidím. Už jen proto, že kromě Dilona zde hraje spousta příjemných herců. A jak to dopadlo? No rozhodně lépe než jsem čekal. Žádné nervy drásající promyšlený převraty tu nejsou, ale co dělá tento film lepším než průměrným, je právě ta elegance a stylovost, s jakou si hrdinové dokonale pohrávají. Začátek sice pomalejší, ale od půlky to nabere neuvěřitelný spád, který trvá až do konce. Není to rozhodně film pro ty, kteří od toho čekají bůhví jakou chytrou loupeživou akci. Pro mě je to ale snímek, který je v žánru na výšším levelu. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama