Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem mě to zklamalo.. Je to takový ten typ Akčního filmu s pomalým tempem vyprávění.. když se nějaká Akce ukáže, tak není bůh ví jak dobře natočená, Herecké obsazení se mi Nelíbí, nemám rád ani jednoho herce. Na jedno zkouknutí by to i Šlo,ale já už očekávám od Akčního filmu zřejmě více... Těžkéj Akční Průměr,který jsem mohl vynechat, ()

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Další z řady "robbery" filmů, které už nemají moc co nabídnout nového. Nicméně tentokrát mě potěšilo herecké obsazení filmu. Clifford "T.I." Harris v roli elegána propuštěného z vězení Ghosta, který s grácií a charismem sobě vlastním vymyslí takřka geniální plán, jak si vyřídit staré účty a shrábnout všechny prachy. Zbylá parta kumpánů svými hereckými výkony nějak zářivě neoslnila, ale také nezklamala. Pro mě příjemně ztravených 107 minut akce. S lepší režií to mohlo dopadnout i lépe, proto ***. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Docela solidní jízda, která sice vykrádá několik profláklejch filmů, ale když vezmu v potaz, že se na plátně vystřídalo hned několik výbornejch herců, bylo to napínavý, nabušený drsnou a dobře zmáknutou akcí a hrála k tomu parádní hudba, tak si nemám na co stěžovat. Z hlediska žánru je to nadprůměr. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že toto nie je akčná jednohubka, ale viac hubka- čiernohubka, v ktorej všetci zúčastnení boli na kokse, pretože toto bol jeden neuveriteľne rýchly film s neuveriteľne rýchlymi aktérmi a kamerou. Dokonca tí chuji stojac na pol metra od seba si všetko museli hádzať medzi sebou, aby to bolo ešte rýchlejšie asi !! Pre mňa to bol iba film s partou kokotkov, ktorí povyskakovali z poza gramcov a hádzali ostré držky ! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Očekávání bylo, ale vidím že tvůrci vykradli co se jen dalo (Nelítostný souboj, Italian Job, z Okrsku 13 si půjčili parkour). Takže název je docela trefný. Film místy neví čím chce vlastně být. Charaktery postav nejsou vůbec načrtnuté. Paul Walker naprosto zbytečný. Bohužel i Zoe Saldana zbytečná. A tak bych mohl pokračovat ... Jakš takš se mi pozdával Matt Dillon. Ale jak jsem uvedl nevypracoval jsem si k postavám žádný vztah, takže mé hodnocení nemůže být ani vyšší. Tím spíše že Italian Job anebo Dannyho parťáci jsou svou úrovní někde úplně jinde. 40% PS: Z roztřepané kamery mě ještě teďka bolí oči. Může směle kandidovat na Hnus roku. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)
  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)
  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)

Reklama

Reklama