Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Peter Allen, Gabriel Casseus, John Luessenhop, Avery Duff .. Stylové béčko. Jak už scénářem, který je slepencem nejrůznějších podrazů nebo hereckou sestavou, kde se sice pár známějších jmen objeví, ale o vyložené hvězdy a vysoce kvalitní herce nejde, tak průměrnou režií a důrazem na třesoucí se klipovou kameru. Ploché, rozžehlené a důrazně c"oo"l. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů kterému odpustím řadu klišé. Neumím si vysvětlit proč, ale dlouho mě žádný krimi akčnák nebavil jako tenhle. Možná to bylo dokonalým castingem. Důležité bylo, že si snímek udržel tempo a ke konci neztrácel dech a hlavně, že nebyl zbytečné natahovaný jak je v posledni době in. Maprosta spokojenost a velké překvapení roku 2010. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednohubka, ktora vas nielenze nenasyti, ale ani dvakrat dobre nechuti. Akcie je malo a je fadne natocena a postavy su mizerne prepracovane, takze mi viacmenej bolo uplne jedno, co sa deje a ako sa to skonci. Akurat Matt Dillon ma stale solidnu charizmu, takze aspon jemu som mohol trochu fandit. Film vhodny maximalne ako pozadie pri nejakej inej cinnosti. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Pokus o dynamickejšie, akčnejšie a menej psychologické Heat. Nápad pre kľúčovú prestrelku v hoteli okato vykradnutý z True Romance, ale nezaujímavo nakrútený i zostrihaný (na rozdiel od vizuálne atraktívneho vykrádača Smokin' Aces). Záver klišovitý a neuspokojivý. Napriek tomu však celú dobu dostatočné enjoyable, s nádychom áčkovosti vďaka hereckému obsadeniu (ktoré zrejme očakávalo o chlp lepší výsledok). Ako DVD výplň víkendového večera v pohode, v multiplexe by neišlo o najlepšiu volbu. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Docela solidní jízda, která sice vykrádá několik profláklejch filmů, ale když vezmu v potaz, že se na plátně vystřídalo hned několik výbornejch herců, bylo to napínavý, nabušený drsnou a dobře zmáknutou akcí a hrála k tomu parádní hudba, tak si nemám na co stěžovat. Z hlediska žánru je to nadprůměr. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)

Reklama

Reklama