Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V hlavných úlohách napínavého akčného thrilleru hrajú Matt Dillon, Paul Walker, Idris Elba, či Hayden Christensen. Film mal spád a akciu a nezabudol ani na "dilemu" policajta, čo si môže vziať jednoducho prachy, keď sa ocitol v ťažký životnej situácii. Prepustená manželka, choré dieťa, hypotéka. Vyšetrovanie vnútorného oddelenia versus, ako sa k tomu postaví jeho parťák. Snímka tak svojim tempom a akciou dokáže prinútiť neodtrhnúť oči od celého diania a vychutnávať si každučkú sekundu skvelého akčného adrenalínového divadla. Za zmienku tiež stojí, že sa po celej stopáži objavujú odkazy na veľmi známe staršie zábery rôznych žánrov. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Očekávání bylo, ale vidím že tvůrci vykradli co se jen dalo (Nelítostný souboj, Italian Job, z Okrsku 13 si půjčili parkour). Takže název je docela trefný. Film místy neví čím chce vlastně být. Charaktery postav nejsou vůbec načrtnuté. Paul Walker naprosto zbytečný. Bohužel i Zoe Saldana zbytečná. A tak bych mohl pokračovat ... Jakš takš se mi pozdával Matt Dillon. Ale jak jsem uvedl nevypracoval jsem si k postavám žádný vztah, takže mé hodnocení nemůže být ani vyšší. Tím spíše že Italian Job anebo Dannyho parťáci jsou svou úrovní někde úplně jinde. 40% PS: Z roztřepané kamery mě ještě teďka bolí oči. Může směle kandidovat na Hnus roku. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Odhodlaně stávám na straně práva a pořádku, ale na druhou stranu zase plně respektuji kohokoli, kdo připraví banky o jejich pečlivě nakradené finance. Z toho plyne, že tentokrát jsem se musel postavit před dilema, zda mám fandit zarputilému leč nijak zvlášť sympatickému poldovi nebo charismatickým zlodějům pravidelně dávajícím deset procent lupu na charitu. Nakonec jsem se rozhodl snímek sledovat bez osobní angažovanosti s tím, že se po jeho skončení vychytrale připojím na stranu vítěze, ale výsledkem bylo zjištění, že zdařile rozehranou hru postupně stáhly k průměru nešikovné filmařské náhody, které by i v mozku zabržděného forrestovic Gumpíka zasignalizovaly, že tohle si zasloužilo natočit líp. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Profesionální lupiči Paul Walker, Idris Elba, Chris Brown, Hayden Christensen a Michael Ealy přepadávají banky a transporty peněz. Vše by šlo podle plánu, kdyby do party nepřibraly podrazáka T.I. právě propuštěného na kauci, který se přišel pomstít za zmrvený život v lochu a nebyli jim na stopě dva zarputilí detektivové Matt Dillon a Jay Hernandez. Akční thriller plný přestřelek, honiček, které spolehlivě zvýší tepovou frekvenci a originálních vztahů jak na jedné i druhé straně, v mnohém překvapí. Režisér John Luessenhup, který se současně podílel na scénáři, má nesporný talent a šel do toho s vervou a maximálním nasazením a na filmu je to znát především v akčních sekvencích ve kterých se herci nenechali zastupovat dubléry (nebo to alespon není poznat) a tím film vynikne. Navíc obě strany jsou poměrně sympatické a je jen na divákovi, zda se přikloní na stranu sympatických noblesních lupičů, nebo sympatických, "autenticky" působících detektivů. Film láká na své zajímavé herecké obsazení a je opravdu z čeho vybírat a každý má možnost si oblíbit nějakou postavu a pak mít smutek ve chvíli, kdy zemře. Nejlépe herecky se tady vyjímá Matt Dillon a rozhodně překvapí Hayden Christensen nebo zpěvák rnb Chris Brown, který je producentem filmu. Když to shrnu, je tady hodně akčních pasáží v působivém vizuálu a za doprovodu chytlavého hudebního doprovodu se s pestrou hvězdnou hereckou partou nelze nudit. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Peter Allen, Gabriel Casseus, John Luessenhop, Avery Duff .. Stylové béčko. Jak už scénářem, který je slepencem nejrůznějších podrazů nebo hereckou sestavou, kde se sice pár známějších jmen objeví, ale o vyložené hvězdy a vysoce kvalitní herce nejde, tak průměrnou režií a důrazem na třesoucí se klipovou kameru. Ploché, rozžehlené a důrazně c"oo"l. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Za film si v roce 2011 Idris Elba odnesl ocenění v kategorii nejlepší Afroameričan v hlavní roli, každoročně udělované televizní stanicí Black Entertainment Television. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno