Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

kingik 

všechny recenze uživatele

Profesionální lupiči Paul Walker, Idris Elba, Chris Brown, Hayden Christensen a Michael Ealy přepadávají banky a transporty peněz. Vše by šlo podle plánu, kdyby do party nepřibraly podrazáka T.I. právě propuštěného na kauci, který se přišel pomstít za zmrvený život v lochu a nebyli jim na stopě dva zarputilí detektivové Matt Dillon a Jay Hernandez. Akční thriller plný přestřelek, honiček, které spolehlivě zvýší tepovou frekvenci a originálních vztahů jak na jedné i druhé straně, v mnohém překvapí. Režisér John Luessenhup, který se současně podílel na scénáři, má nesporný talent a šel do toho s vervou a maximálním nasazením a na filmu je to znát především v akčních sekvencích ve kterých se herci nenechali zastupovat dubléry (nebo to alespon není poznat) a tím film vynikne. Navíc obě strany jsou poměrně sympatické a je jen na divákovi, zda se přikloní na stranu sympatických noblesních lupičů, nebo sympatických, "autenticky" působících detektivů. Film láká na své zajímavé herecké obsazení a je opravdu z čeho vybírat a každý má možnost si oblíbit nějakou postavu a pak mít smutek ve chvíli, kdy zemře. Nejlépe herecky se tady vyjímá Matt Dillon a rozhodně překvapí Hayden Christensen nebo zpěvák rnb Chris Brown, který je producentem filmu. Když to shrnu, je tady hodně akčních pasáží v působivém vizuálu a za doprovodu chytlavého hudebního doprovodu se s pestrou hvězdnou hereckou partou nelze nudit. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo moc rád a nejednou koukal na Nelítostný souboj, zalíbil se také závěr Pravdivé romance a možná zavzpomínal na Butche Cassidyho, který se v Bolívii rozběhl po boku parťáka Sundance Kida vstříct kulkám, které neznají slitování. Plus ještě spousta žánrových filmů nakoukaných, až si ten kdosi řekl, že si taky něco takového natočí. Jenže ono je to až moc okaté a je rozdíl mezi odkazováním na předchozí díla a jejich vykrádáním. Nicméně odhlédnu-li od toho, musím říct, že se povedlo natočit film, který má aspoň spád a dost dobré tempo. Nic víc se divákovi nedostane a možná si půjde spravit chuť třeba zrovna Nelítostným soubojem. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Docela solidní jízda, která sice vykrádá několik profláklejch filmů, ale když vezmu v potaz, že se na plátně vystřídalo hned několik výbornejch herců, bylo to napínavý, nabušený drsnou a dobře zmáknutou akcí a hrála k tomu parádní hudba, tak si nemám na co stěžovat. Z hlediska žánru je to nadprůměr. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moderní akční krimi jízda, ve které nechybí napínavé přestřelky, strhující honičky a předvídatelné zvraty. Sympatická herecká šestice se nahání po městě (režisér si pravidelně vypůjčuje z nejslavnějších thrillerů), moc se nekecá a jde se rovnou na věc. V kině jako A-čkový titul možná průměrné, doma k odpočinku na blu-ray nedocenitelné. Byl to nářez. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Velice zábavnej akčńák napěchovanej parádními herci s příměsí dobře napsaného scénáře a slušného děje. Kde je chyba? Tak určitě trochu v situaci "podobnejch už bylo" a potom také v podivném konci, který zůstal nepřímo otevřený. Tohle by bylo za mě pořád na čtyři, ale silně mě zklamala přestřelka v hotelu. Já chci slyšet kulky a ne písničku. Ještě k tomu ne moc dobře vybranou. To se pánům ve vedení fakt nepovedlo. Potom taky dabing je celkem na hovno. Hlavně mladý padawan Anakin má hlásek jak adolescent po koncertu Rytmuse. No nic, i tak se pravděpodobně celkem pobavíte. 60% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)

Reklama

Reklama