Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k místnímu hodnocení jsem nic moc nečekal a o to více jsem byl překvapen. Svižná gangsterka se známými herci a zábavnou akcí. Především parkurový útěk před policií se mi dost líbil. Zajímavé rozuzlení a konec, který jsem si přál a předpokládal se nakonec vyplnil. Takže naprostá spokojenost. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Docela solidní jízda, která sice vykrádá několik profláklejch filmů, ale když vezmu v potaz, že se na plátně vystřídalo hned několik výbornejch herců, bylo to napínavý, nabušený drsnou a dobře zmáknutou akcí a hrála k tomu parádní hudba, tak si nemám na co stěžovat. Z hlediska žánru je to nadprůměr. ()

Reklama

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Další z řady "robbery" filmů, které už nemají moc co nabídnout nového. Nicméně tentokrát mě potěšilo herecké obsazení filmu. Clifford "T.I." Harris v roli elegána propuštěného z vězení Ghosta, který s grácií a charismem sobě vlastním vymyslí takřka geniální plán, jak si vyřídit staré účty a shrábnout všechny prachy. Zbylá parta kumpánů svými hereckými výkony nějak zářivě neoslnila, ale také nezklamala. Pro mě příjemně ztravených 107 minut akce. S lepší režií to mohlo dopadnout i lépe, proto ***. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Zručně natočená akční kriminálka se zvučnými jmény v hlavních rolích. Pro mne zcela neznámý režisér Luessenhop se očividně snažil posunout snímek někam výš z kategorie žánru, avšak jeho snaha se utápí v přehnaném pozlátku a frajerství, jež způsobuje, že si už od začátku příběhu přejete, aby někdo těm "namistrovaným grázlíkům" dal výchovnou lekci. Vyzdvihnout musím likvidační scénu v hotelu podbarvenou skvělou hudbou. Naopak jakýsi odkaz na konec Butche Cassidy a Sundance Kida v podání Michaela Ealyho a Chrise Browna je těžkým direktem dobrému vkusu. Ve výsledku tak Gangsteři určitě stojí za zhlédnutí a rozhodě Vás těch 107 minut nebudou nudit, celkově ale jen o málo převyšují podobné snímky, jako jsou třeba původně komiksoví Parchanti. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Velice zábavnej akčńák napěchovanej parádními herci s příměsí dobře napsaného scénáře a slušného děje. Kde je chyba? Tak určitě trochu v situaci "podobnejch už bylo" a potom také v podivném konci, který zůstal nepřímo otevřený. Tohle by bylo za mě pořád na čtyři, ale silně mě zklamala přestřelka v hotelu. Já chci slyšet kulky a ne písničku. Ještě k tomu ne moc dobře vybranou. To se pánům ve vedení fakt nepovedlo. Potom taky dabing je celkem na hovno. Hlavně mladý padawan Anakin má hlásek jak adolescent po koncertu Rytmuse. No nic, i tak se pravděpodobně celkem pobavíte. 60% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)

Reklama

Reklama