Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (130)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Karel Chrocht, znamy to konspiratorsky picus /jo, aj s vulgaritami, dnes tu patria/ zas vypisuje tie svoje hovna ze "ubohy, propagandisticko-ideologicko-manipulativní a prolhany žydovském škwáru. Karle, neni zyd jako zyd ale to ty nepochopis, lebo asi nemas cim. No a par slov k poradu . iste , ludi ako Topfer velmi nemusim, ale prehlad udalosti - domaca /scena a zahranicna, - fakt ze na urovni. Skoda, ze CT zacina koketovat s neomarxizmom, bo to u mna je hnoj : 90 % ()

marzzy 

všechny recenze uživatele

„Bory čumí po skalinách..." Mám tenhle pořad rád, reportáže jsou natáčeny zajímavě, líp jak u běžných zpráv, líbí se mi i rubrika Malostranské korekce, která je často velmi vtipná. Na závěr taky bývá takovej dojezd, kdy zůstaly mikrofony ještě zapnutý. V humoru vede Miroslav Kalousek, Jaroslav Kubera a ti nechtěně směšní a bizarní jako je Václav Klaus a Miloš Zeman. Teď v sezóně 2016 se mírně změnila grafika a připomenuty byly stěžejní události minulých let. Paroubkovo: "Kdo z vás to má?" Chilský pero Václava Klause. Topolánkovo: "Seš kretén, vole." Zemanova procentuální znalost slivovice. Haškova "fáma", že nic v Lánech neproběhlo a on vůbec nikde nebyl. A ta částka taky nesouhlasí, že? Hymna s Konvičkou. Rath vs. Kalousek. Jako takovej souhrn týdne a mírně trpký nedělní rozveselení je to skvělý. Nora je sympatická, a samozřejmě i Lenka Pastorčáková! ()

Reklama

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se na tento pořad vždy týden třásl, ale občas naň mrknu, zvláště dělo-li se něco obdivuNEhodného, leč poslední dobou se mi z něj chce zvracet. Pominu-li rozporuplnou moderátorku (prý měla problém s Dopravním podnikem, ve „Hvězdy tančí“ se rovněž nikterak neblýskla a v rozhovorech působila jako dryáčnice), celý duch pořadu či spíš sestřihu je, jak to říci, tak nějak „pošklebovací“ až nactiutrhační. Co teprve, když, mužným hlasem, promluví pan Korecký – to je totální humor, kdyby to nebylo k pláči. A že by něco pořádně vyinvestigovali, to ani náhodou. Zneužívají materiálu natočeného před ostrým snímáním reportáže, co považuji za velmi neprofesionální jednání. Nedívím se, že kde kdo s nimi raději nemluví. Za komančů by si to nedovolili a raději táhli v jednom šiku... Nedivil bych se kdyby byl zde zdroj fejků pro „Chvilkaře“. ____ Myslím, že tímto otřesným pořadem TV dociluje povinné vyváženosti. Ovšem je to stejně příšerné jako politická a jakákoli jiná korektnost. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jak dojde na ideologie, neznají v České televizi bratra ni sestru a dehonestují na přání pravicových špiček, co jen jde - objektivita sem, objektivita tam. Skvělé ukázky, jak se někdy dá pravda ani ne překroutit, jen říct napolo, a přitom zatajit druhý pohled, jiné a další okolnosti, jež se nehodí, zkrátka, jak se dělá propaganda. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

TYPICKY ČESKÝ POŘAD S ČESKÝM POHLEDEM A HUMOREM NA VĚC Jsem rád, že alespoň jeden takový pořad u nás existuje a snad i vzhledem k jeho dlouhé historii neskončí. ZAJÍMAVÉ POTOM TAKÉ JE SLEDOVAT JEDNOTLIVÉ POLITIKY, KTERÝM SE NELÍBÍ, ŽE SE JIM NĚKDO SMĚJE 168 hodin je takovým funkčním bičem na neposlušné kluky a holky. Škoda, že to nesleduje asi tolik lidí, kolik by mělo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama