Reklama

Reklama

Kapka krve

  • Hongkong Zheng ren (více)
Trailer

VOD (1)

Policista Tong (Nicholas Tse) při pronásledování kriminálníka (Keung Ho-man jako Cheung Yat-tung) nešťastnou náhodou usmrtí dceru státní zástupkyně (Ann Gao v podání Zhang Jing-chu).Tragická událost má ale o několik měsíců později pokračování. Cheung nechá unést Anninu druhou dceru. Vydíráním zoufalé matky chce docílit ztracení důkazů ze soudního spisu, které ho uvědčují z dalších zločinů. Tong, který se u únosu náhodou vyskytne, se snaží holčičku nalézt a napravit tak svou chybu z minulosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

liskam 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, tak trochu nestandardní, i když místy nudný. Zvláštní svou atmosférou i podáním celého příběhu. Celou dobu, co jsem se koukal, jsem si říkal, klasický standard za 3 hvězdy. A když jsem to dokoukal, dávám 4. Zprvu ani nevím proč, teď při psaní komentáře zjišťuji, že se mi asi opravdu líbila jeho celková atmosféra, která z akčního thrilleru udělala i trochu drama a navíc cítím, že je to správně. Oslovila mě i hudba, což je hodně zajímavé, protože asijskou filmovou hudbu opravdu nemusím. Za mě 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

To je osud. Vyjebe s tebou a pak Ti zase pomůže..... Kriminálka, která v tradiční asijské bezohlednosti neváhá využít malé děti. Nevyzpytatelné cesty osudu jsou tím, co mě má ohromit, charakterové vlastnosti jsou zdůrazňovány, ale nechávají mě v klidu. Občas v akci zajímavá kamera, napětí a natahované finále může snad i někoho dojmout. Prostě další film z Hong Kongu o policajtech. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Pochopím, proč si nemám nechat v Asii unést dítě. 2.) Nechápu, jak může na ¾ slepej zločinec utíkat policajtům. 3.) Poznám, kolika lidem může jeden kriminální případ zamotat osud. PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Asijské filmy mám rád , jenže tento se bohůžel nepoved . Byl špatný už od základu . Dejme tomu že příběh byl dobře sepsán , ale jeho zpracování teda nic moc , jediné co se mi na něm líbilo bylo spojení všech příběhů , ale to v konečném důsledku taky nebylo zrova nic extra . Mít to v rukách někdo jíný , možná by to dopadlo mnohem líp . ( 18.5.14/MAC ) ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

The Beast Stalker je zajímavá kriminální skládačka, která zaujme nejen automobilovou honičkou se sypajícím sklem. Přísný policajt dodržující pravidla pronásleduje se svými kolegy bandu kriminálníků, přičemž se stane neštěstí, které zanechá šrámy nejen na těle, ale i na duši. Když nelítostný zloduch unese malou holčičku, shodou okolností je to dvojče, které policista potkal již dříve, vypadá to na malé déjà vu. Matka chce svou dceru zachránit na vlastní pěst, ale odhodlaný strážce pořádku se vydává na stopu proradnému únosci. Od filmu nečekejte žádnou akční přestřelku, spíše se jedná o pozvolnou hru na kočku a myš, která vás udržuje v očekávání. Film to rozhodně není velkolepý a má své mouchy, ale určitě je emocionálně napjatý, dramatický, charaktery jsou dobře prokreslené a snímek uzavírá pěkný poeticky zpomalený konec, který sjednotí předchozí děj v jeden celek. (7/10) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Líbilo a sakra moc ! Další vynikající Kidnapperský flick,který je na Asii až nadstandartně dobře natočen. Záporák se skleněným okem vidící pouze černobíle působil jako chladnokrevné sadistické hovado. Závěrečná půl hodina byla bez výhrad.. Přišly na řadu Emoce, opravdu silná dávka emocí, Gore,horší trest pro záporáka než SMRT a perfektní Pointa! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama