Reklama

Reklama

VOD (1)

Eugene a Cindy tvořili pár, jemuž bylo souzeno spolu zůstat. Ale na maturitním večírku, těsně před tím než se pomilovali, se Eugenovi stala nehoda a skončil v komatu. Po čtyřech letech se z něho probudí a vidí, že jediný, kdo u něj zůstal, je jeho nejlepší kámoš Tucker. Ten mu vysvětlí, že se Cindy odstěhovala a odešla studovat na univerzitu. Eugene se s tím snaží smířit a najde si práci fotografa. Jednou však přiběhne Tucker s novým číslem časopisu Playboye a novinou o Cindy, která teď zdobí jeho stránky jako Miss Březen. Mládenci zjišťují, že se zanedlouho koná výroční párty v sídle časopisu a rozhodnou se, že ji stůj co stůj překazí. Eugen přece musí získat svou holku zpátky! V hlavních rolích americké komedie hrají Trevor Moore a Zach Cregger, kteří ji zároveň i režírovali, spolu s Raquel Alessiovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Potřeboval jsem komedii a tahle mi vyskočila mezi prvníma. Neotálel jsem a dal se do sledování. Začátek Vás hezky dostane do nenáročného děje, kdy jeden z hlavních představitelů se probudí po čtyřech letech z kómatu a vydá se hledat svou lásku, kterou ztratil. Tak začíná road movie za ženskejma a přitom ukáže spoustu vtípků, od těch dobrých, až po ty opravdu fekální a hnusné. Dost dobře chápu, že tenhle humor není pro každého, ale mě ta hodinka a půl docela příjemně utekla a nenudil jsem se tak. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že už od těch teenagerských komedií neočekávám zázraky, ale tohle už bylo moc. Nesympatická hlavní dvojice jede v dost trapné road movie přes celý státy. Ovšem nejsou to v tom žádný povedený vtipy, jenom je pronásledují naštvaní hasiči a jeden z nich se snad každejch 10 minut posrává. Ne opravdu to není vtipný, hlavně když to ta hlavní dvojice celý i zrežírovala. 1* za ty nasraný hasiče a hezký holky u Hefnera. ()

Reklama

masw 

všechny recenze uživatele

Pobavilo mě to velmi, protože na film jsem se jako fanda Playboye těšil. Je tu hodně šílených situací jako ta věc s vidličkou a záchvatem, ta s neovladatelným svěračem, ta s prostitutkou, která proletí oknem v autobuse (mimochodem výraz Trevora Moorea mě hodně dlouho bavil :) ), nebo ta s pejskem a šampáňem, také se zde objeví i šéf a zakladatel časopisu Hugh Hefner, který zde je jak jinak, než gentleman. Opravdu šílená komedie, kterou si bohužel v ČR díky distributorům neužijeme. No ale mě můj nedokonalý PPV rip stači. :) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Co dělat, když po čtyřech letech strávených v komatu zjistíte, že fotky Vaší životní lásky zdobí stránky jednoho veleznámého časopisu pro pány. Nezbývá, než se vypravit na šílenou cestu, jejíž cílem je Meka všech mužů - samo posvátné sídlo Playboye. Miss Březen je pubertální, je bláznivá, je primitivní, je prvoplánová, ale také je (a to je nejdůležitější) celkem v pohodě :) ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Celé je to slabé, dosť často trápne, amatérsky zahrané, miestami lacná kamera tomu tiež nepridáva body, plus je tam asi ten najotravnejší dlhovlasý týpek v hlavnej roli, akého som vo filme nevidel už dlho. No je tam zopár scén (3-4) pri ktorých som sa fakt smial ako divý a po opakovanom pozretí (len tých scén samozrejme, celý film by som nevydržal ani náhodou) sú stále tak zabijácke, keď nie ešte viac ako prvý krat. Russian lesbians na hrad! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Zlaté maliny - nominácia: Najhorší herec vo vedľajšej úlohe (Hugh M. Hefner). (filip289)

Reklama

Reklama