Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $109,205,660Tržby Celosvetovo $172,450,423Tržby za predaj DVD v USA $38,155,474 //počet predaných kusov 2,477,598║ Ako dovolenka za $70miliónov"!!!" fakt zaujímavé, otrasný dej, suché gagy, .... zbytočnosť ako mraky. /35%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden pár má problémy. Ukecá tři jiný bezproblémový páry, aby s nima jeli na ostrov do Polynézie, kde si svoje problémy vyřeší. Na ostrově začnou mít problémy všichni, ale nakonec se všechny problémy vyřešej a všechno dobře dopadne. Podle obsazení by se dalo soudit, že film měl i jistej potenciál. Jenže díky totálně vymaštěnejm scénáři a námětu neměl. 10% ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Herci a najfotogenickejší ostrov Francúzskej polynézie. Všetko ostatné je iba veľká voda oceánu. Každý z daných hercov už má vo filmografii podobný, no lepší kúsok, a Bora Bora si lepšie vychutnáte v akomkoľvek dokumente. Neexistuje jediný dôvod, pre ktorý by tento film trebalo vidieť. ___ Vince Vaughn a Jon Favreau si nechajú zaplatiť za podobný "scénár", a ešte viac dostanú za šaškovaie pred kamerou v lokalite, o ktorej návšteve si väčšina ľúdí može nechať iba snívať. Tomu hovorím americký sen. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek nie práve lichotivým "referenciám" ide o príjemý film. Nič extra sa nerieši, občas poteší snaha o apatowksý feeling... Reno tam trochu zavadzia, ale na manželský romantický film s posolstvom, je to vydarené... Film vám asi veľa nedá, ale ani veľa nezoberie... KOPAČKY boli vydarenejší dovolenkový kúsok... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Trable v ráji měla být komedie, nicméně žánrově jde spíš o odlehčené romantické vztahové drama, ve kterém toho ovšem příliš nefunguje. Něco málo tedy zachraňuje prakticky jen pánské herecké osazenstvo, kdy jak Vaughn, tak Bateman a Favreau jsou sympaťáci a žánrem ostřílení borci a dokážou alespoň sem tam vyloudit na diváckých ústech nějaký ten menší úsměv, zbytek je ale vážně jen nepřesvědčivý pokus o klasický hollywoodský cukrkandl, se zoufalým poselstvím o napravení neuspořádaných partnerských vztahů, takže přes zdlouhavý a nezajímavý úvod se příjezdem na exotický ostrov ujme slova čistě jen teatrální šaškování, plné zoufale působících dialogů, trapného chování a nesoudných výstupů veškerých postav, a vše to jen podtrhává pořádná nezáživnost, bez vtipu, emocí a přesvědčivosti. V podstatě většina filmu pak obstarávají jen neustále dohady, hádky, obviňování a urážení, aby na konci filmu ovšem mohli samozřejmě všichni trapným způsobem prozřít, triviálně se usmířit a s úsměvem na rtu odjet zpět do svých domovů, pokračovat ve svých, nyní již přitrouble napravených, životech. Je to celé zkrátka strašně banální, naivní a nevkusný a rozhodně to není ani trochu zábavný, tohle se prostě fakt nepovedlo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)
  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)

Reklama

Reklama