Reklama

Reklama

Režisér filmů Sejmi eso a Narkotika vás zavádí zpátky do adrenalinem napumpovaného světa krve, svištících kulek a nebezpečných zloduchů. Čekají na vás smyslů zbavení žoldáci, přitažlivé atentátnice i oblíbení členové rodiny Tremorů. Zbrusu nový výbušný film znovu svedl dohromady proslulé padouchy (Tom Berenger a Vinnie Jones) i nažhavené nováčky, aby vyprávěli příběh druhořadého agenta FBI, na jehož hlavu je vypsána vysoká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (92)

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotka je kult. Pokračovanie je direct to video a vôbec sa za to nehanbí. Z počiatku to je síce trochu rozpačité, ale potom sa začne strieľať a strieľať... Akcia to nie je nijako extra dobre natočená, príbeh je značne triviálny - aj keď v určitom pohľade treba oceniť Carnahanov zmysel pre recesiu, že dohliadal na takýto druh béčkového filmu. Keby to malo lepšieho režiséra, bolo by to príjemná akčná jazda. Takto je to len suché béčko, ktoré malo potenciál byť omnoho zábavnejiše. Niektoré scény sú fajn... ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Nudný úvod, nezajímavá střední část a výborné finále. Na kladné hodnocení však posledních 20minut nestačí. Zápletku jsem osobně vyluštil už tak v půlce, na druhou stranu jsem přesně věděl, co nevyhnutelně přijde a tak jsem si mohl tu nekonečnou přestřelku aspoň pořádně užít. A za ten absolutní konec přidávám ještě 5% navrch! I tak to ale bude stačit sotva pro průměr. 50% ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Doufám, že se mi zdál jen ošklivý sen, protože pokud ne, budu pěkně dlouho smrdět hovna, do kterého jsem šlápnul. Pravda je, že jsem se mu umyslně nevyhnul, protože když je viděl, že mohu spatřit Toma Berengera a Vinnieho Jonese před jednou kamerou, tak jsem se těšil že to kluci pořádně rozpálí a i přes otřesnný scénář zachrání, co se dá. Bohužel, i ten stupidní scénář je lapil pod svojí moc a oni se jen marně snaží vyhrabat alespon někam k 50%. Nelze prostě hodnotit "předělanou" jedničku, která mi lehce dlouhé sobotní odpoledne zkrátila. Zatímco 2, ta mi 88 minut života ubrala. V kategorii odpadových sraček, je tento blivajz na hranici koukatelnosti, takže nebudu bestie jako byl Pesce a alespon tu 1 tam hodím. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Sem v rozpacích. Na jednu stranu to mělo vždy skvělého Vinnieho Jonese, který se tam bohužel moc neoběvoval. Plus je tam i mazák Tom Berenger, na kterém se teda věk podepisuje zdatně, sou tam i hezké baby, krev. Na stranu druhou zde není moc akce, ta je spíše na koci. Plno nelogičností a scénář je černá díra. Občas mi vadilo, že sem byl celkem zmatený a nevěděl sem kdo koho zabil, nevím jestli to bylo množstvím postav které se ke konci pěkně rozrostli. Film se musí brát s nadsázkou protože jinak by se dala zkritizovat asi polovina tohoto svostného dílka. P.J. Pesce má na pažbě další pořádně béčkový zéřez. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Po celkom dobre síce divokej jednotke prichádza dvojka...D2D film hovorí za všetko...je to vlastne scenáristické peklo a obrovská divočina...obrazovo, akčne...strašný guláš som mal v tomto filme, a ani záverečná prestrelka bola tak prd platná..lebo celý film stál tak za nič...potešil akurát Vinnie Jones a záverečené titulky... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Na obrázku v magazíne, ktorý si prezerá Agent Redstone (Hrothgar Mathews), je porno hviezda Heather Vandeven. (EleKtris)

Reklama

Reklama