Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $3,075,255Tržby Celosvetovo $11,702,642║ Dobrá práca, dobre vystavený thriller, kde je jediná vada a to Julianne Moore, tá vypadá už ked tak na starú babku, strašne je obstarnutá, človek potom aj verí príbehu že ju jej muž(Liam Neeson) podvádza. Amanda Seyfried opäť prekríva svojím pôvabom aj menšie neduhy príbehu. /65%/ ()

choze 

všechny recenze uživatele

Připomíná to ty erotické videothrillery z první půlky 90. let jako OPOVRŽENÁ ŽENA, kde ženská svádí všechny členy rodiny, akorát se to obsadilo áčkovými herci a Moore a Seyfried opakovaně ukáží kozy a dokonce si střihnou lesbický sex. Bohužel tomu chybí větší tah na bránu a finále je vysloveně bezradné. Doufám, že všechny divačky z filmu jasně pochopily, že mají se svými manžely o svých problémech a podezřeních mluvit a ne si najímat psychicky labilní prostitutky, aby testovaly manželovu věrnost. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ac se reziser jmenuje Atom, fyzika mu moc nejde :) Nebo jake kolik pocitani, protoze tady to cele prekalkulovat. Jooo, obsazeni se mu povedlo, jak Amanda tak Julianne jsou sexy girls a Liam je sympaťák. Ale ty dialogy, ty scénky, ten průběh je od normáního života vzálen na smětelné míle daleko. Čím vic filmu vzníká, tím víc upouštějí od reality a spadají do nahoněných blábolů. Komorní, to ano, ale zbytečně pomalé temo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočne zaujímavá dráma s malým prekvapením v druhej polovici. Takéto príbehy keď manželka dáva špehovať manžela a podobne vždy v sebe nesú nádych tajomna a zauzleného príbehu. Trojica Neeson- Moore- Seyfried bola vybraná skvelým spôsobom a nemenil by som ani jedného herca. Milovníkom vzťahovo založeným thrillerom absolútne odporúčam. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak trochu lhostejné..no,řekněme "drama"o tak trochu narušené Amandě Seyfried,která udělá pěkný bordel v jedné rodině.Není to tak dobré a strhující,jak by mohlo být,což je škoda.Celé je to vlastně o erotickém napětí,které panuje mezi Amandou a Julianne.Mám z toho zvláštní pocit.Vlastně to na mě ani nijak nezapůsobilo,ale že by se mi to vyloženě nelíbilo se taky říct nedá.Zkrátka průměr. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Na scéně, kdy Catherine Stewart (Julianne Moore) a Chloe (Amanda Seyfried) sedí v kavárně a povídají si, je možné poznat, že každá z hereček točila scénu odděleně. V jednu chvíli totiž za oknem sněží, ve druhé už nikoli. (Chloe..)

Reklama

Reklama