Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

AD P 

všechny recenze uživatele

Malo by sa hodnotiť zvlášť , keďže ide o 2 samostatné príbehy. Hulk vs Thor dajako zvlášť nezaujal v tomto prípade by som hodnotil za 3*. O to viac zaujal Hulk vs Wolverine. Tu je viac drsnosti a súbojov. Samozrejme vylepšuje to aj účasť Deadpoola a jeho hlášok ! Bez problémov za 5* ! Čiže konečné spoločné hodnotenie za oba príbehy : 4* . ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Thor a Wolverine je čistá rubačka. Wolverine má propracovanější příběh než Thor, oproti tomu je Thor ukončen, načež Wolverine končí stylem: "Dokud nezemřeli, tak v lesích a horách bojují dodnes". Na tomto filmu mi vadí nesmrtelnost prakticky všech postav ( i těch vedlejších), bez jakéhokiv vysvětlení, aby je tvůrci mohli kdykoliv vytáhnout a použít dále v boji. ()

Reklama

Redi 

všechny recenze uživatele

HULK vs Wolverine - *** byl fajn. | HULK vs Thor - řádná blbost. Jednou se to už i vypnulo, no ale nakonec to potom dohrálo dokonce, sám nevím proč. | ALE... mít takové animáče před, dejme tomu, sedmnácti lety, tak slintám blahem. Ale my měli kačery, gumídky, Toma & Jerryho... a za to bych neměnil. :) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Super animáč, inspirovaný komiksovou předlohou. Hulka mám nejradši, proto mě tento film, složený ze dvou částí, hodně bavil. V jedné z nich si to Hulk rozdá s Thorem a v druhé s Wolverinem. Je jasný, že je oba zpráskal, ale nandal i někomu jinému, podívejte se... 92% ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

První příběh je přesně to jak to má vypadat když se potká Hulk s Wolverinem. Wolverine sice vypadá, že vůbec neví potom, co musí nahodit vykloubené rameno, čelist a zvedat se z kráteru do, kterého ho zabušil bez předchozího varování Hulk, ale vůbec mu to nevadí, protože vše směřuje jen jedním směrem, kterým je ultimátní bitka v malebném lesíku a méně malebném obrněném komplexu speciálně věnovaném zničení wolverina a ochočením hulka. Do toho navíc vstoupí partička Wolverinových starých přátel, mezi kterými pochopitelně nechybí Sabertooth, je tu hláškující Deadpool, ženský wolverine Lady Deathstrike a ruský sígr Omega red a zcela nečekaně všichni chcou Wolverina zabít, což vyustí v ještě ultimátnější bitku, takže jednoznačných *****. Thorův příběh je naopak vleklé heroické žvanění opět s malebnou krajinkou, kterou lítá malebný zelený Hulk a nakonec z toho je jen na Hulka maličká bitka. Se všemi těmi božskými postavami a hrdinskými pózami a norským peklem je to zajímavé, ovšem v porovnání s nekompromisní a na Marvelovské animované poměry i krvavou bitkou s Wolverinem je to jen na ***. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)
  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama