Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

BreHas26 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuty oba dva díly. Část s Wolverinem je jen o krapet lepší jako část s Thorem. Ve druhé polovině se mi moc nelíbil vzhled Hulku (no, vlastně hlava, tělo mi přišlo lepší jak v části s Wolverinem, nejraději bych zkombinoval Hlavu z první části s tělem ze druhé části), ale vše ostatní OK, animace si myslím že v pohodě a oba dva filmečky mají výborný příběh. Když si srovnám boje, vyhrává u mě Wolverine, protože to byl opravdu výborný boj a líbil se mi více než s Thorem, ale nechci tím říct že by byl boj s Thorem nějak špatný. Souboj Hulka s Wolverinem se mi prostě líbil více. Rozhodně výborná podívaná a to se týká obou dvou animáků :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +hodně akce, soubojů a postav, grafika exteriérů -slabší vzhled postav (zvlášť oproti prostředí)/// Prozatím jsem viděl jen Hulk vs. Wolverine a vůbec to není špatné. Je to krátké (38min) a tak nuda nedostane vůbec prostor. Jen mi někdy přišlo, že ty postavy se mlátí už moc dlouho a že mají tuhý kořínek, jinak k akci nemám výhrady. Zmíním taky fakt, že Hulk ani Wolverine nepatří mezi mé nejoblíbenější postavy. K nim mám vztah celkem chladný a proto se víc těším na Thora./// Celkem 65%/// ()

Reklama

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Krásně animované dílko s našimi oblíbenými komiksáky. Mě osobně víc zaujala druhá část s Thorem, protože ač jsou nesmrtelností hlavních hrdinů poznamenány oba příběhy, ten druhý vykazuje alespoň nějakou známku jejich vývoje a vůbec má celkově zajímavější příběh i kulisy. Fandy komiksů ale určitě potěší oba. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Wolverine: Aneb pekelných 37 minut. Další přírůstek do animovaného universa superhrdinů, jenže s nulovým dějem, krom kostýmů nerozeznatelnými postavami a otravnými souboji. Určitě to nejhorší, co jsem od "MARVEL animation" viděl. Když už animované superhrdiny, není nad tyhle filmy: Superman: Doomsday a Hellboy: Blood and Iron. Chci vůbec trpět i druhou polovinu? Ne. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že Hulk je má oblíbená postava. Tyhle dva "kraťasy" z produkce legendárního Stana Lee jsou ale opravdu povedené. Osobně se mi více líbil Hulk vs. Wolverine. Co však potěší u obou částí je opravdu příjemná animace a krásné, kreslené pozadí. Souboje jsou vskutku napínavé a v případě Hulk vs. Thor pro řadu postav, včetně samotného Thora, málem fatální. "Talking man hurt Hulk... HULK RIP OFF TALKING MAN'S HEAD!" ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama