Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hulk vs Wolverine a Hulks vs Thor. Dvě krátké ukázky nejen síly a schopností Hulka, ale také příjemné animace, která vůbec neruší ani nekazí zážitek z postav a příběhu. Každý z krátkých filmů je trochu jiný a osobně si myslím, že více osloví diváka kousek s Wolverinem a jeho drápy. V obou je však Hulk opravdu ultimátní bijec, který jen těžko nachází soupeře. Bohužel pro Thora, mě jeho postava více oslovila až v Ultimate Avengers, kde má mimochodem dokonalý hudební podklad. Hulk vs. je pěkný pokus, jak ukázat možnosti animovaného světa, který dovoluje prakticky neomezené využívání komiksu a fantasie tvůrců. Animace je podle mě ten nejlepší, nejpřístupnější a pro tvůrce nejpříjemnější způsob jak rozpohybovat komiks. Hrané filmy budou mít vždycky svoje hranice.... ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Povedená mela. Dva půlhodinkové příběhy, které trošku rozšiřují pojetí hulka a staví ho na stranu "zla". Část s Wolverinem považuju za lepší, takovou chlapáckou, protože Wolverine je krutopřísný a nechce si nic nechat líbit, stejně jako hromotluk Hulk, který zas jenom bije a bije. Takže jejich střet byl fakt chutný. V části s Thorem mě i za tu půlhodinku trošku vadilo, jak je Hulk strašně nepřemožitelný a přitom je až nezdravě vidět, jak je vypatlaný, ale oukej. Jako celek zábavné, zběsile akční a všechny fans to určitě potěší. Stejně jako mě. Je to takový bonus do světa Marvelovek. V hrané verzi něco podobného asi není možné, takže díky za animované filmy, které si něco podobného můžou dovolit! :). ()

Reklama

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad toho, jak je směšné, když se schopnosti hrdinů naddimenzují. Jasně, je to komiks, ale zkrátka bitva Thora s Hulkem je více než úsměvná, nemohu si pomoci. Proti síle blesku se stačí jen ošklivě podívat a je vymalováno a naopak tunové rány důležitým postavám neudělají ani škrábanec. Nemluvě o nelogickém "abstrahování" Hulka, není snad jeho podstatou, že by - teoreticky - mohl být součástí každého? Njn, moc se v tom nípu. Každopádně poučka na závěr, pokud používání hrubého násilí nestačí, použijte ho ještě o trochu více... ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

V skutocnosti dva kratke animovane filmy, kde spojitkom je Hulk. Je to vsak cisty comicsovy priemer. Nacrtnuta zapletka, zadrhel a vyriesenie. A to je prave ten problem - vsetko ide podla ocakavanej sablony a preto cokolvek, co sa na obrazovke deje, nakoniec dopadne tak, ako divak cely cas tusi. Pre komiksovych zavislakov ok, inak cisty priemer. BTW ta cast s Wolverinom bola zaujimavejsia. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc to je spojeny do jednoho filmu, kdyz to jsou dva regulerni kratky filmy, kazdej s uvodnima i zaverecnejma titulkama. Takze postupne. Nejdriv si to pan nasrana zelena prdel rozda s Thorem. Prostredi Asgardu vypada vcelku divne a je to vlastne jedna velika rezba, kdy hyper nasranej a rude vidici Hulk masakruje vse, co mu pride pod ruce a je mu fuk, jestli rozdrti obycejnyho vojaka nebo boha. Pribeh prakticky nulovej, ale je to proste jedna velka rubacka a ani ne moc stereotypni, takze narez. Podruhe si to pan zelenej rozda s Wolverinem. Tohle uz se snazi o jakejsi pribeh, kterej je ale bohuzel dost zmatenej a chvily trva, nez zacne akce. Nastesti to neni jen Hulk vs. Wolverine, ale zapoji se i spousta dalsich mutantu, takze po vlazny prvni pulce zacne paradni rezba, i kdyz s blbym otevrenym koncem. Celkove dva masakralni kratasy a je skoda, ze je film porad spis urcenej pro mensi publikum a neni to vic brutalni, i kdyz i takle sem tam naka ta ruka upadne nebo krev vystrikne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)
  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)

Reklama

Reklama