Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (402)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie, která překvapivě odolává svodům trapnosti a takticky je obchází. Když už přece jen malinko podlehne, tak je tu super sympatická dvojka Jay Baruchel (můj první film s ním) a Alice Eve (můj druhý film s ní), která to ustojí a ještě jim ten jejich nesourodý vztah divák tak nějak přeje. Nejen ústřední pár, ale i Baruchelova svérázná rodinka, včetně jeho přítelkyně Marnie a také jeho dobromyslní kámoši se starají zhusta o vtipnou stránku filmu. Když už se zdá, že o krásku Alice Eve bude soupeřit její bývalý přítel Cam, tak se film tomu šikovně vzepře a vyhne se tomuto klišoidnímu nešvaru velmi obratně. Baruchel a Eve jsou ve svých rolích uvěřitelní. Jemu chybí sebevědomí a podle bodování ve filmu je klasická "pětka" a ona je dokonale sexy a tím je automaticky "desítka" a to znamená, že on na ni nemá ani omylem (a nejde jen o fyzický vzhled), ale zdání klame, a i podle tohoto filmu se sebevětší kráska dá v pohodě sbalit troubovitým klukem Film může fungovat současně tak trochu i jako návod pro ty jedince, kteří si myslí, že na nějakou dívku svých snů prostě nemají. Na tuhle nemám je příjemná komedie se solidní porcí (netrapných) a velmi roztomilých gagů, s obstojnou dávkou originality, co se týče pojetí jednotlivých postav a vývoje příběhu, a se sexy Britkou Alice Eve navrch. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Hollywoodská náplastička na srdíčko všech těch poďobaných lůzrů, co žijí v naprosté beznaději, že si šeredný retard prostě nemůže nikdy narazit katalogovou barbínu s kozama a tak, která už má dost těch osvalených, dvoumetrových harwardských absolventů a tak hledá vnitřní krásu, přičemž nehledí na umaštěný, poškozený obal. Možná vám teď, milí "fešáci", seberu poslední zbytky iluzí, ale nemůže, je to jen pohádka a vy stejně nakonec skončíte s nějakou ohyzdnou, tlustou, zamindrákovanou krávou, která bude dokonale plašit lesní zvěř. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jednou za rok se takováhle romantická komedie natočit prostě musí, ale tohle už jde asi mimo mě. Scénář, který je přepisován pořád dokola, pouze s více, nebo méně jebnutýma scénama a hercama, ale pořád stejnou kostrou. Navíc konec nekonečné klišé. Na začátku neschopný kluk => o 5 minut později neskutečná kobra => láska jak sviňa => všechno se během filmu pojebe => na konci neskutečné usmíření před mrakami lidí a je jedno jestli je to v letadle, na letišti, na náměstí, nebo před školou....pořád je to to samé :) Úsměvné scény určitě jsou, ale ne tolik, abych to tu nějak změnil. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

To takhle jednou přišel Jim Field Smith za dvěma scénáristy a říká: "Poslyšte, hoši. Pojďme natočit originální romantickou komedii o tom, jak je jeden kluk protivnej, jako by měl každou chvíli dostat menzes a jak se náhodou potká s holkou, která je pro něj prostě perfektní. Samozřejmě to bude mít nějaký ty zvraty, ale musí to být originální, takže ty zvraty uděláme takové, aby si všichni řekli "Co to do prdele dělají!?" no a pak tam bude ten moment uvědomění si, že jsou si vlastně souzeni. Ale jinak to musí být originální! Tak co, plácnem si, kluci?" Podle mě takhle nějak vznikl celý tenhle snímek. Prvních zhruba dvacet minut bylo urážkou pro všechny rozumně uvažující lidi. Pak zčistajasna se to zlepšilo a já začal zapomínat na všechny ty chyby a už jsem málem sahal po vyšším hodnocení, když najednou přišel ten zlomový bod a oni se rozešli. Ale tady nejde o to, že se rozešli, ale JAK se rozešli. Nebudu nic prozrazovat, podívejte se sami, nicméně hloupější věc jsem už zatraceně dlouho neviděl. Je fakt, že naštěstí i závěr je lepší (scéna v letadle je super) ale to je tak vše. Jednoduše řečeno, točit film o tom, že Alice Eve je tutová desítka má smysl, pokud jí k tomu dáte lepšího chlapa a scénář. Za nějaké ty povedené scény dávám tři hvězdy, ale pochybuju, že bych měl někdy touhu si tohle ještě jednou pustit. Nicméně jednou, pokud překousnete všechny ty blbosti, to není zas tak špatné. 50 %. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mňa to bavilo. Ale inak povedané - sadlo mi to. Nič svetaborného, ale milé poznanie, že sa aj na priemerného týpka môže usmiať šťastie v podôb krásky vyrážajúcej dych. Príbeh má síce aj slabšie miesta, ale je to milý, neurážajúci film na nedeľné popoludnie. Nikdy od podobných filmov neočakávam zázrak, ale toto celkom zázrak bol. Musím súhlasiť, že sa vám tvorcovia nesnažia nič podstrkovať a všetko to čo vidíte, je vlastne skutočnosť. Film ma naprasto prekvapil svojou nenútenosťou. Všetci sú normálni, chovajú sa prirodzene a trapasy sú povedzme zo života. Aj napriek priehľadnosti deja som sa mnohokrát pobavil a predovšetkým nenásilnosť humoru pre mňa bola obrovským plusom v porovnaní s úbohými, nechutnými alebo nudnými filmami podobného typu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama