Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (129)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jak už zde napsali jiní, Tom a Jerry není vyloženě o "odvěkém souboji kámošů jak hrom", nýbrž se stejnou, místy i větší měrou soustředí na lidské postavy. Problém je v tom, že většina těchto postav je zle napsaná a jejich představitelé nemají pořádně co hrát - více mě zaujala snad jen "creepy" Joy v podání Patsy Ferran. Mnoho použitých gagů jsme viděli již dříve ve starších příbězích Toma a Jerryho, takže v tomto směru film moc nepřekvapí - a nepomáhají tomu ani technologické vymoženosti. Nicméně abych jen nehanil, chválím nápad vytvořit všechna zvířata animovaně - holuby si ale mohli tvůrci odpustit. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ve filmu, který se jmenuje Tom a Jerry a láká hlavně na Toma a Jerryho, by prostě Tom a Jerry neměli hrát druhé housle. Navíc když jsou jejich gagy povětšinou recyklované z krátkých filmů, animace ve společných scénách s lidmi není rozhodně nijak skvělá... A ten zbytek filmu, který se točí okolo postavy   Chloë Grace Moretz,  je tak nudný. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] Prostě ne. Animáče stejně moc nemusím. Jedinou výjimkou je pro mě TOM A JERRY – a to výhradně ty staré krátké díly ze 40 a 50 let!! ;) Tam to mělo na tu dobu úžasnou animaci a hudbu. Zde mi to vykouzlilo trochu úsměv na tváři tak prvních 30 minut a pak už jsem to málem nedodíval do konce. Nemám rád, aby se kreslené či animované záležitosti propojili do světa lidí. Zde to bylo naopak rušivé a ten pohled na lidi a do toho animované zvířata, byl dost divný. Ch.G.Mortez zde byla k nakousnutí, že jsem si představoval, jak jí svlékám. Ale když jsem přestal myslet na svého ptáka, tak mi zde po herecké stránce přišla úplně blbá, až trapná, že jsem musel přivírat oči. Ostatní herci - též nic moc. Takže když se vrátím k oblíbencům jako je TOM a JERRY, tak neříkám, že mě vyloženě zklamali, ale opravdu mě bavili jen tak půl hodiny. Nic nového zde nebylo, což ani kritizovat nechci, prostě už toho bylo natočeno dost. Potěšil mě i pes SPIKE, kterého zde vsunuli a aspoň v jedné scéně jsem se trochu zasmál. Jako, dál to bylo velmi svižné, furt se tu něco dělo, ale mě to už vůbec nezajímalo a nudilo. Prostě bych spíš udělal z tohoto seriál, třeba šestidílný po 20 – 25 minutách. Výsledně s tím spokojen nejsem a radši si budu jako repete pouštět ty staré, krátké epizody a budu happy! ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Je to sice blbinka pro děti, ale je to super natočeno (hlavně se mi líbilo, že všechna zvířata jsou animovaná, nejen Tom a Jerry)... Dá se to označit za kýčovité a infantilně vtipné, ale nakonec je tam i nějaký příběh a dá se to přežít - taky ještě před pár lety by měli přidat žánr sci-fi ( videohovory, dron, skate s GPS). Celkově vzato, mi to výjde na slabší průměr...50% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Od "Tom & Jerry" som rozhodne neočakával kvalitný film. Najmä už len z titulu, že sa to odohráva v reálnom New Yorku a je to hybrid animácie s reálnymi hercami. Žiadny z týchto filmov nie je vysoko kvalitný a neponúka toho veľa. A tento nie je výnimkou. Poviem to na rovinu. Ak chcete kvalitnú zábavu s Tomom a Jerrym pozrite si staré krátke animáky od Freda Quimbyho. To je kvalitná dávka zábavy a tie príbehy majú dušu. To nie je prípad tohto filmu. Hlavná dejová línia ohľadom Chloë Grace Moretz nei je veľmi dobrá, plus je pravda, že Kayla vôbec nie je sympatickou postavou. Je to poriadna podvodníčka. No ak ona je podvodníčka, tak Jerry je tu doslova malý špinavý zlodej. Problémom je pre mňa aj skutočnosť, že niektoré gagy, ktoré sa tu dostanú v animovanej časti sú zrecyklované zo starých kraťasov. A hoci sú tie časti vtipné, tak opakovaný vtip už prestáva byť vtipný. Ale to isté by sa dalo povedať aj o scénke, kde Tom dostane bránou do hlavy a potom sa to niekoľkokrát zopakuje. Ale na druhú stranu zase film ukazuje čo asi väčšina ľudí bude chcieť. Naháňačku Toma a Jerryho, kde sa všetko okolo bude demolovať, uvidíme aj ich spoluprácu pre dobrú vec a okrem toho tie animované časti pôsobia veľmi prirodzene a fungujú. V jadre nemôžem povedať, že je to dobrý film, ale ako oddychový film na víkendové ráno je to v pohode. Ale nemyslím si, že fanúšikovia Toma a Jerryho to budú považovať za niečo výnimočné. Tí sa asi radšej vrátia k pôvodným starým animákom. Hodnotenie: C ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • V původním scénáři z roku 2009 se Tom a Jerry poprvé seznámí a ztratí v Chicagu, a poté společně hledají cestu domů. Tento scénář měl být použit pro verzi hraného filmu se CGI, ale nakonec se tvůrci rozhodli pro verzi hraného filmu s 2D animací, a tak se scénář upravil. (10milda)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama