Reklama

Reklama

Afro Samurai: Resurrection

(TV film)
  • USA Afro Samurai: Resurrection
Trailer

Hlava Afrova otce je ukradena z hrobu a sám Afro Samuraj (Samuel L. Jackson) je poražen a přichází o svou “pásku číslo 1." Opět musí bojovat proti nepříteli, ale ještě než vyzve svého protivníka a pustí se do boje se svou nejhorší noční můrou, potřebuje znovu získat „pásku číslo 2“... (Suzie05)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Davies182 

všechny recenze uživatele

*2.600th seen movie celebration* Takový ten typ filmů, kdy celou dobu není jasné, jestli je režisér génius anebo na drogách. Kizaki vysílá směrem do divákovy mozkovny natolik bizarní obrazy, že se občas nedá dělat nic jiného, než jen nechápavě kroutit hlavou. A to je prosím Afro Samurai akční anime film. Podobné psycho scénky bych čekal třebas od "Fear and Loathing in Las Vegas: Ressurection", nebo "Trainspooting: Resurrection" :-), ale ne od tohoto akčního výplachu, ve kterém hlavní hrdina pronese méně vět, než Arnie v prvním Terminátorovi. Byl jsem holt překvapen, jen ještě nevím, jestli pozitivně, nebo negativně. Uděluji silné tři hvězdičky s tím, že celovečerní pokračování nadupaného seriálu nedopadlo zdaleka špatně - jen je to prostě občas přitažené za vlasy. Tedy, více než obvykle. A konec... konec ten je naprosto parádní! ()

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní podívaná, která navazuje na události z prvního dílu avšak jeho kvalit nedosahuje. Dle mého názoru například konec postrádá gradaci která byla v původním Afrovi - na místo souboje s finálním bossem tu máme pouze zpomalený záběr a zbělení obrazu. Navíc mi některé postavy přišli násilně vecpané, například Jinnova sestra, o které v prvním díle není ani zmínka (smrdí to nastavovanou kaší). Na druhou stranu mi tu Ninja Ninja nepřišel už tak otravný a občas byl i zábavný :). ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Dejte ujetému ťamanovi do ruky bongo s crackem a pastelky a on vám zkříží pokémona s opicí! Zfetovaný Pikaču si zašukal se Samuelem L. Jacksonem a výsledný Pokémon se vydal na amfetaminový trip, ze kterého si nepochybně musí každý nezletilý fanoušek šikmookých omalovánek postříkat pyžamko mangem. Poté, co Toyotě patří půlka Ameriky je taková freneticky načmáraná bambusová pičovina, plná dunivého rapu a "kůl" hlášek v podstatě pátou kolonou multikulturní degenarace. Lze li ovšem ještě degenerovat zdegenerované! Co bude dál? "Homo Ninja: Exhumation", kde bude klon Dudikoffa a Charmandera utínat růžovou katanou hlavy homofobním androidům z pekla a s pištěním vrhat šik Gucciho hvězdice po hlavním padouchovi, jehož nezměrné zlo je důsledkem nevydařených genetických experimentů na medvídkovi Pů??? ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne..Já se fakt snažím ale prostě hip hop není můj šálek kávy-takže-i když je tenhle afro samurai vysokou školou dynamické animace a má příběh mnohem lépe postavený než jeho"seriálový"předchůdce-pořád je tam dost věcí co mě prostě nesedí a ve své hiphopové prvoplánovosti dost serou.............I tak ale-hlavně za poslední třetinu(to je fakt hezká šermovací jízda)-musím dát za 5(sice slabších ale 5) :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že seriál se mi zamlouval mnohem více. Ono to pořád má svoje kouzlo, ten nápad s Afro Samurajem je sám o sobě prostě skvělý, ale nic to nemění na tom, že seriál měl mnohem lepší zápletku, která byla skvěle vystavěna. Pro ty, co se jim líbil seriál, je tohle fajn, ale osobně prostě nemůžu smazat pachuť, která mi po tomhle snímku zůstala. Seriál u mě vždycky bude hrát prim. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu znovu vytvořil RZA. (Kryton)

Reklama

Reklama