Reklama

Reklama

Afro Samurai: Resurrection

(TV film)
  • USA Afro Samurai: Resurrection
Trailer

Hlava Afrova otce je ukradena z hrobu a sám Afro Samuraj (Samuel L. Jackson) je poražen a přichází o svou “pásku číslo 1." Opět musí bojovat proti nepříteli, ale ještě než vyzve svého protivníka a pustí se do boje se svou nejhorší noční můrou, potřebuje znovu získat „pásku číslo 2“... (Suzie05)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne..Já se fakt snažím ale prostě hip hop není můj šálek kávy-takže-i když je tenhle afro samurai vysokou školou dynamické animace a má příběh mnohem lépe postavený než jeho"seriálový"předchůdce-pořád je tam dost věcí co mě prostě nesedí a ve své hiphopové prvoplánovosti dost serou.............I tak ale-hlavně za poslední třetinu(to je fakt hezká šermovací jízda)-musím dát za 5(sice slabších ale 5) :) ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Přesto, že jsou některé aspekty lepší než první seriál a dá se asi mluvit například o propracovanějším příběhu, u mě to ten původní bláznivý drive, který Afro měl tak nějak neudrželo. Původní seriál byl jedna velká neutichající jízda, tady se nám místy dostavili o něco klidnější pasáže. U původního seriálu bylo mrtvých nepočítaně, končetiny létaly vzduchem, krev tekla po hektolitrech, tady to bylo sice také dost ostré, ale mnohem mírnější a s mnohem více roboty, jejich rozsekání není dle mého tak efektivní... Dokonce i ta hudba mi přišla o kousek klidnější. No jo, ale já na to koukám jako na zběsilou akční jízdu a tak i když některé aspekty byly lepší v tom pro mě hlavním to šlo o kousek dolů. Ale pořád nadprůměr, i když tady jen 7,2/10. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Platí zde to samé, jako u prvního dílu. Jedna z nejlepších animací, řízná hudba a ukecaný Samuel :-) Jenže, bohužel platí i to, že opět jsou některé scény dosti nepřehledné a jelikož jsem u toho usínal i za bílého dne, něco není v pořádku...ano, měl bych se pořádně vyspat :-) Celkově horší nastavovaná kaše... 60% ()

Charlie84 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování seriálu, který se snad ani nedá objektivně hodnotit. Katana vs. raketomet? Kyborgové s hlavou plyšových medvídků? Když se objeví samuraj, jde účes, dlouho nic, pak joint, dlouho nic a pak…zkrátka…vše zůstává při starém, jen přibylo emocí a ubylo soubojů. Pro někoho krok dopředu, pro někoho krok dozadu. Pro mě krok stranou a dalším dílům se rozhodně nebráním. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Teda já nevim, ale od filmu s názvem Afro Samurai čekám v první řadě nadhled. A tohle se bere vážně jak dokument o ropných skvrnách. Animace je bravurní, o tom žádná. Ale to, že nepadne ani jeden pořádnej vtip (nebo ten ukecanej negr, co pořád táhnul s Afrem měl bejt vtipnej?) a všichni celej film jenom zatínaj zuby mě trochu lezlo na nervy. Nemluvě o tom, že na filmu je jasně vidět, kde se (úplně zbytečně) natahuje stopáž, aby dosáhla požadované délky. Napříkla několikrát se opakující monolog Sio o tom, jak moc chce ublížit hlavnímu protagonistovi. A pokud chcete naprosto zrušit dynamiku bojové scény, pusťte do ní hip-hop. Což film dělá neustále. Zkrátka zklamání, ovšem namalovaný a rozpohybovaný nádherně. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu znovu vytvořil RZA. (Kryton)

Reklama

Reklama