Reklama

Reklama

Skrytý

Trailer 1

Obsahy(1)

Kai Koss se vrací na místo, kde vyrůstal se svojí krutou a bezcitnou matkou, od které před devatenácti lety utekl. Dnes už je mrtvá a Kai po ní zdědil majetek a dům, který s ní jako malý sdílel. Zde se mu začínají vyjevovat děsivé vzpomínky. (Vojtino)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

akisha 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení mi poněkud uniká, rozhodně je to mnohem lepší, než jak se z tohoto procenta jeví. Řekla bych, že je to jen o kousek horší, než Villmark, a to hlavně kvůli chaosu ve vyprávění a podle mě dosti neobratně podané nejednoznačné pointě - něco jako co divák, to názor, jak to vlastně skončilo. Jinak ale nemám co vytknout. Od začátku skvělá atmosféra i vizuálno, tajemno a stísněnost se doslova valí z každého filmového políčka. Dokonce jsem se v pár chvílích fakt bála, což se mi nestalo ani nepamatuju. A nakonec hodně dobrý výkon Kristoffera Jonera, který se mi líbil už ve Villmarku. Doporučuju nenechat se hodnocením zmást, kdo má rád severské horory z lesa, neměl by být zklamaný. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trošku žánrový mix (chvíli se to tváří jako psychologické drama, chvíli jako duchařina, pak zase strašidelný dům) s lehkými logickými chybami. Filmu docela prospívá severské prostředí (lesy, vodopád), hra se světlem a obrazem, hudební doprovod a velmi zajímavý a "sympatický" představitel hlavní role. Škodí mu pak hlavně samotné rozuzlení, které docela zklame, i když ho tušíte dlouho dopředu. Takový koukatelný průměr, který slibuje mnohem více, než nakonec dostanete. 2,5* ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se a lekal. Nevim jak většina hodnotících, ale přesně tohle od hororu chci a očekávám. Pak je mi jedno, že zápletka a vůbec děj jako celek za mnoho nestojí, protože to je v téhle atmosférické záležitosti až podružnou záležitostí. Oie (neumim přeškrtnutý o :D) vsadil podruhé na podobnou kartu a zase mu to vyšlo. 80% ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ze začátku poměrně netradičně a napínavě tvářící se horor, s velmi pěknou produkcí, účinnýma lekačkama a takovou tou severskou atmosférou, aby po chvíli sklouznul do klasického předvídatelného patosu, který vás vyloženě bude iritovat. Je velká škoda, že se v tomhle (a mnoha dalších) případě nepovedlo vdechnout filmu nějakou nezávislost a chtě-nechtě se opírá o nosné prvky převážně z US produkce... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Rád a často pozerám filmové horrory. Väčšinou tie zámorské. V USA a Kanade sa ich natočili stovky. Časom som úplne zanevrel na azijské snímky. Tie ma vôbec nebavia. Hodne som si však obľúbil európsku horrorovú produkciu. Staré talianske klasiky sú geniálne. Ale i v súčastnosti sa dobré veci točia v Anglicku, Španielsku a občas sa aj Francúzom zadarí. No dnes ma potešili a postrašili Nóri. Pozrel som si titul "Skjult" a bol som celkom spokojný. Pribudol mi ďalší horrorový zárez. Trojhviezdičkový severský horror. *** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kraji Hordaland na západě Norska. (Cheeker)

Reklama

Reklama