Reklama

Reklama

Skrytý

Trailer 1

Obsahy(1)

Kai Koss se vrací na místo, kde vyrůstal se svojí krutou a bezcitnou matkou, od které před devatenácti lety utekl. Dnes už je mrtvá a Kai po ní zdědil majetek a dům, který s ní jako malý sdílel. Zde se mu začínají vyjevovat děsivé vzpomínky. (Vojtino)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

schizmo 

všechny recenze uživatele

Ze začátku poměrně netradičně a napínavě tvářící se horor, s velmi pěknou produkcí, účinnýma lekačkama a takovou tou severskou atmosférou, aby po chvíli sklouznul do klasického předvídatelného patosu, který vás vyloženě bude iritovat. Je velká škoda, že se v tomhle (a mnoha dalších) případě nepovedlo vdechnout filmu nějakou nezávislost a chtě-nechtě se opírá o nosné prvky převážně z US produkce... ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Výtečně natočený psychologický thriller, který však doplácí na vyumělkovaný scénář, takže mnohdy působí až abstraktně. Nemám nic proti snaze okořenit hororový žánr špetkou artu, jenomže v tomto případě to jde občas až za hranici únosnosti. Přesto mě film určitě zaujal. Kristoffer Joner zvládá hlavní roli znamenitě, a přestože jsem se ke konci už poněkud ztrácel, celkově jsem měl z filmu docela dobrý pocit. Každopádně to je lepší než režisérův předchozí film Villmark. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Toto sa mi páčilo o niečo menej než Pålove Temné lesy a zdá sa mi, že to čo bolo na lesoch dobré sa tu akosi vyparilo. Filmu chýba atmosféra, ľakačky nie sú ani trochu vydarené a dokonca ani po technickej stránke nie je žiadna sláva. Väčšinu času sa na obrazovke veľa neudeje, dej je miestami nudný a tak sa z filmu stáva veľmi nezáživný snímok. Je tu však niečo, čo sa mi dosť páčilo, no neviem prísť na to čo. Námet? Tých zopár zaujímavých momentov? ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek dával naděje v hodně dobrý atmosférický horor. Ona atmosféra ale v průběhu vyprchala v úplné vakuum, jakožto i scénáristické, protože co se tam dělo cca po první třetině už nebyla scénáristická neschopnost, nýbrž demence. Naprosto nesmyslné scény asi měly za účel jen zmást diváka před příliš jednoduchým tvůrčím konceptem, že nám celou dobu vtloukají, že je to takhle a nakonec to bude všecko úplně jinak, bravo! Takže moji milí norové, opět škoda nevyužitého potenciálu Vašich norských exteriérů, protože jen ty samy o sobě dobrý horor nedělají…40% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

TEN KŘIK JE V LESE !!!..... Divnej film. Krásnej strašidelnej dům a atmosféra, že husina po těle několikrát přeběhne. A místo toho, aby tenhle norský příběh Barbory Škrlové (která byla Aničkou a v Norsku Adamem) šokoval a výjevy, přeludy či skutečné postavy strašily nejen Kláru Mauerovou je mi servírován přes TV obrazovku genetický kód spánku. Pomaličku, ale v silných dávkách. V Norsku mají krásnou přírodu.... Chce se mi zařvat: AŤ ŽIJÍ DUCHOVÉ!!! Ale zmůžu se jen na: JEŠTĚ ŽE NEJSEM Z KUŘIMI! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jmenuji se Klára Mauerová. 2.) Budu točit film s názvem Kuřim. 3.) Jezdím do Norska na ryby. 4.) Zdědil jsem starej barák a místní z toho nemaj dobrej pocit. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kraji Hordaland na západě Norska. (Cheeker)

Reklama

Reklama