Reklama

Reklama

Skrytý

Trailer 1

Obsahy(1)

Kai Koss se vrací na místo, kde vyrůstal se svojí krutou a bezcitnou matkou, od které před devatenácti lety utekl. Dnes už je mrtvá a Kai po ní zdědil majetek a dům, který s ní jako malý sdílel. Zde se mu začínají vyjevovat děsivé vzpomínky. (Vojtino)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (96)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Co se na tomhle běžnému uživateli CSFD asi tak nelíbí ? Prý se tam dokonce moc straší, prý jsou to očekávané lekačky, dokonce se tu o tom dočteme, že nebyl dostatečně využitý potenciál, nekonzistentní guláš to je, dokonce se i "utápý" v nesmyslnosti zápletky a celého děje, ale skoro všichni se shodnou na dobré atmosféře a slibném začátku....budiž, každý má právo na svůj názor a ve finále je jedno, jestli je opravdu jeho:) Za nejcennější komentář v duchu své vlastní přidané hodnoty tady považuju ten od LIVINGDEADA, myslím, že co do obsahu přesně vystihuje svého pisatele. Teď už však k Skjult...film se mi líbil. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nechápem zas a znova nízke hodnotenie filmu.Atmosféra úžasná, mysteriózne a psycho tak akurát.Je pravda, že chvíľkami mi oči od obrazovky utekali inam, ale na to už som pri severských filmoch zvyknutá.Páčil sa mi obzvlášť koniec a musím priznať, že aj ľakačky na mňa väčšinou zafungovali presne tak, ako mali.U mňa spokojnosť. ()

Reklama

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

Z počátečního sledování jsem nechápal, proč tady na CSFD spadl film do takových průměrných čísel. Skoro nic mi totiž nechybělo, až mě mrzelo, že jsem si tenhle horor pustil za bílého dne, protože v noci by nabral teprve to správný grády - úvodní sekvence, která v tu chvíli pro mne byla beze smyslu, protože jsem tušil, že její záměr se provalí během filmu; procházení zděděným domem (říkal jsem si, že tenhle motiv bych klidně vydržel až do závěrečných titulků) a šťourání se ve vlastních vzpomínkách a následné ubytování se v hotelu - až sem se může snímek pyšnit slušnou atmosférou a chytlavým vyprávěním... Hudební a zvuková stránka nemá chybu i přesto, že o té druhé nezapochybujete, že vznikla opravdu až mixáží ve studiu, protože působí trochu přehnaně a skutečnosti nevěrohodně (všelijaké to vrzání dveří, praskání podlahy, atp.). Nicméně, do scén to efektně zapadá, stejně jako lekačky, které -jak je již v ostaních komentářích správně řečeno- jsou snadno prokouknutelné, ale i tak vás ve většině případů nenechají chladným... Průšvihem Skrytého je tedy pak druhá chaotická půlka a pro mě hůře pochopitelná pointa (nebo jsem ji naopak pochopil, ale je naservírována tak debilně, že akorát zmate?)... ;-) ()

Cong 

všechny recenze uživatele

Režisér bezesporu umí pracovat s atmosférou opuštěného domu a lesa, vyvolat napětí či mrazení v zádech. Bohužel, kde není scénář na utáhnutí celovečeráku, tam ani smrt nebere. Sestříhat z toho kraťas, mohla to bejt povedená žánrová jednohubka, takhle tu máme akorát jedenapůlhodinovou nudu s několika světlými místy. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se a lekal. Nevim jak většina hodnotících, ale přesně tohle od hororu chci a očekávám. Pak je mi jedno, že zápletka a vůbec děj jako celek za mnoho nestojí, protože to je v téhle atmosférické záležitosti až podružnou záležitostí. Oie (neumim přeškrtnutý o :D) vsadil podruhé na podobnou kartu a zase mu to vyšlo. 80% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v kraji Hordaland na západě Norska. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno