Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

somnar 

všechny recenze uživatele

Takřka nesnesitelné. Čekal jsem svižnou a zábavnou jednohubku ve stylu Mr. & Mrs. Smith, dostal jsem přesný opak. Mezi Kutcherem a Heigl to ani moc nevybuchuje, ani moc nejiskří, Vrahouni se proto mění ve sterilní, mdlou a vrcholně nezajímavou nudu. Pachuť ze stoprocentní celuloidové zbytečnosti potom zanechává i zjištění, že kompletní zápletku i nejlepší scény tvůrci ukázali už v traileru. Což nesnáším přímo vrcholně. Zaplní žánrovou škatulku aspoň Cruise a Diaz v Knight and Day? 30% ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo dost děsné a skoro o ničem. SPOILER: páreček - dominantní muž, který je tajným špiónem - prdlá blondýnka se klony k tomu, aby byla domácí puťka - je docela profláklý a omýlaný. A děj filmu "všichni nás chtějí zabít, já tě ochráním a společně všechny padouchy postřílíme a budeme žít šťastně až do smrti!" mi přijde jako nějaká šablonka. Mimo jiné jsem dneska úplně náhodou viděla i film "Zatím spolu, zatím živi", který je prakticky to samé, jenom tam je trocha pseudopointy. Obávám se, že z psychologického hlediska by tohel prostě nešlo... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech podprůměrná romance bez jediného nápadu a odfláklou režií. Ashton Kutcher je jako profesionální zabiják vyloženě k smíchu, Katherine Heigl je poprvé otravná a dohromady jim to logicky vůbec nefunguje. Akce je navíc mizerná a vy si budete přát, aby tu hlavní dvojici už konečně někdo zastřelil. Aspoň, že ten Tom Selleck byl překvapivě hodně příjemný. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Kačerku, Kačerku, s tebou asi budu mít problém. Deptals mě jako Evan v Butterfly Effect. Bavils mě jako Kelso. A, no ... bavils mě jako hitman, tim špatnym způsobem tentokrát. Jako, uf, já fakt nevim - brain on při tom vybírání rolí, konečně už! --- Jinak jsou ale Killers v zásadě fungujícim akčňákem s nádechem romantiky a humoru (ten bych zvlášť chválil). Katherine zvládá působit vznešeně a sladce zároveň, sluší ji každej ze 152 nahozenejch účesů a podobně nenáročný filmy docela v klidu odtáhne sama, to moc dobře víme. Z čeho už ale bohužel regulérně bolely oči, byla akce a leteckej pohled na zcela očividně počítačový městečko. To se jako vážně nenašly prachy na jeden blbej záběr z vrtulníku? Ach ten pohodlnej Hollywood ... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ježiši, o co tady vlastně šlo? O vraždu bývalého tajného agenta? A co ty řeči kolem? Komedie a romantika? Kde že! A taky se vám zdála Katherine Heigl starší? Tedy, naprostá zbytečnost, ve které se sotva něco přihodí, občas se někdo popere, taky se trochu střílí a kradou auta...a náš drahocenný čas především. 20% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama