Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Co je na tom filmu dobré: špičkování mezi ústředním párem a pár vtipných scének občas solidně pobaví, bitky - i když mizerně natočené - jsou svižné a celkem cool, no a posledním větším plusem je krásný kukuč a postava Katherine Heigl... Takže o to více zamrzí, že Káťa se očividně vůbec nesnaží hrát, ale jen ukazovat svoje bujaré poprsí! Kutcher mě svými variacemi na nevinný úsměv také zrovna nenadchnul, no a co mě mrzelo asi nejvíce je fakt, že ve snímku je tolik zbytečných záběrů a dialogů, že by se z té půldruhé hodiny dal s přehledem udělat padesátiminutový klip. Takže i když jsem se vlastně moc nenudil a celkem i pobavil, výše než nad 45% jít nemohu. A ten debilní konec... ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Takřka nesnesitelné. Čekal jsem svižnou a zábavnou jednohubku ve stylu Mr. & Mrs. Smith, dostal jsem přesný opak. Mezi Kutcherem a Heigl to ani moc nevybuchuje, ani moc nejiskří, Vrahouni se proto mění ve sterilní, mdlou a vrcholně nezajímavou nudu. Pachuť ze stoprocentní celuloidové zbytečnosti potom zanechává i zjištění, že kompletní zápletku i nejlepší scény tvůrci ukázali už v traileru. Což nesnáším přímo vrcholně. Zaplní žánrovou škatulku aspoň Cruise a Diaz v Knight and Day? 30% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes fakt, že film režíroval tvůrce takových filmů jako "Pravá blondýnka" nebo "Příšerná tchýně" jedná se o slušnou variaci na filmy "Mr. and Mrs. Smith" nebo "Pravdivé lži". Luketic sice neumí natočit akční scény, nedá se ani říct, že by byl film nějak výrazně vtipný a na místě Ashtona Kutchera bych si představil nekolik desítek jiných herců ale přesto má film v sobě něco co u mě zafungovalo a způsobilo, že jsem se po celou dobu slušně bavil a jen minimálně nudil. ()

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Vrahouni se skládají ze dvou polovin. Z otravné a snesitelné. V první půlce se tváří jako klasická romantická komedie. Asthon Kutcher je tajemný, Katherine Heigl roztržitá a oproti tisícovce jiným rom-komů to nemá vůbec nic navíc. Spíš naopak. Romantika nulová, o smíchu si můžete nechat zdát. Ve druhé polovině se do děje připlete spousta tajných agentů, trochu akce, zrychlí se tempo a z toho všeho tlačení na pilu sem tam vyleze i nějaký ten ucházející vtip. Mezi kulkami zkrátka ústřední duo překvapivě nudí daleko méně, než při cukrování. Ale na vyhrabání se z vod průměru to pořád nestačí. Takhle nějak by vypadali Pán a Paní Smithovi, kdyby se natáčeli rovnou na video. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že autoři vyvěštily z koule velké teploty panujicí v naší republice a dali vzniku této odlehčené, lacině vypadajicí nevýrazné letní akční komedii s hodně slaboučkým příběhem, kterou v kině přebije i chuť popkornu. Scénář se snaží být vtipný, účiněji však zaboduje jen u filmových nováčků, kterým v tomto parnu s třetinkovou colou a kýblem popkornu přijde zaručeně vhod. Jakmile však popkorn a cola dojde, i nováček si uvědomí že tu něco chybí a zjišťuje, že spíše než film ho bavil ten relax s občerstvením. Ano, přesně takto bezmocný je tento snímek. Obsazení Ashtona Kutchera do role nájemného zabijáka působí velice nepřirozeně a do páru s Katherine Heigl se nehodí. Film nevtáhne do primitivního a umělého děje a popravdě jediné pozitivum vidím v tom, že se dá bez utrpení dokoukat. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)
  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama