Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (513)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Sympatické obsazení, relativně slušné teenage-pro zpracování. Jinak opět jeden veliký otazník nad konáním všeho a všech. Blonďatá kravička si s frajírkem osahává omrzliny a hrozně jí to bolí, přičemž si celou dobu ani nezkusí zapnout bundu přes tu svou uslintanou omrzlou hubu. Druhý borec skočí z cca osmi metrů a hrozně se diví, že si zláme obě nohy. Neznám účinky škodolibých ocelových lan, nicméně že by ručkujícímu člověku rozřezalo lyžařské rukavice i ruce na maděru lano o průměru několika centimetrů? Zvlášť když na něm týpek popolezl sotva dva metry? Dobrá, nevím, budiž. Dá se to překousnout stejně jako fakt, že obsluha lanovky celé zařízení během několika mála minut vypne, pozhasíná a jde na pivo, o víc se nezajímaje. Vlčí smečka, vozidlo pod lanovkou a scéna s utrženou sedačkou pro změnu působí jako laciné žánrové klišé. Více zamrzí nerozvinutí drobných podzápletek, které mohly situaci zpestřit - viz přimrznutá ruka. Dialogy jsou někde na pomezí snesitelnosti a otravnosti, hudba nevýrazná. Nejupřímněji z celého filmu vyznívá moment, kdy se blondýna rezignovaně pochčije... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Například při výjezdu na Kaprun pár "horkých" chvilek zažít určitě můžete, ale šílená souhra náhod, že zůstanete týden viset na lanovce někde u Aspenu, je stejně pravděpodobná, jako že vás zapomenou přes noc na Vaňkově kopci, protože se vám do prdele zařeže poma a vlekař má zrovna trojku v žíle (ačkoliv tohle bývá mnohdy stoprocentní). Na to jsem však rychle zapomněl! Pan Zelený dokázal se třemi herci a smečkou obarvených huskyů vymyslet totálně zábavnou hodinu a půl krvavých taškařic, až jsem měl málem problém stisknout pauzu a jít se vychcat. Bravo! Navíc producent tohoto filmu musel být opravdu ve vatě! Pronajmout si totiž při dnešních cenách na pár dní lanovku musí být skoro stejný ranec, jako by jste točili trampoty modrých humanoidů ve 3D. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po pozretí filmu som si v duchu povedal ako film skončí... a on tak naozaj skončil... a nie len preto je to u mňa len ďalší film na jedno pozretie. Možno sa s tromi postavami nedal spraviť zaujímavejší príbeh, ale nebolo tam nič čo by som ešte nevidel. Postavy sú sympatické a i keď niektoré dialógy by som pretočil, filmu prospeli a udržali môj záujem stále dosť vysoko. Ale je tu, ale :) klišé kam sa pozrieš. Dobré je, že sa film nehral na nič veľké a z malého filmu sa vyklubal nenáročný film na chladný večer, ktorý neohúri, ale zaručene dobre vyplní prázdne miesto v TV programe. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Lyžování už nebude nikdy jako dříve. Pokus o zimní verzi Otevřeného moře, kde namísto žraloků útočí vlci a všudypřítomný mráz. Abych řekl pravdu, docela to funguje, tedy když si odmyslím to minimum přehmatů. Obsazení bylo vybráno skvěle, tvůrci dokonce našli dvojníka Dominica Monaghana. Neokoukané tváře pomůžou s uvěřitelností celého příběhu a i prvotní premisa - proč se naši hrdinové ocitli v dané situaci - která je přinejmenším přitažená za vlasy, je nakonec celkem logicky odůvodněna a s příběhem a všemi jeho podmnožinami jsem problém neměl. Atmosféra je opravdu mrazivá a nemálo jí dopomáhá i hudba, která v sobě mixuje Michaela Giacchiniho s Philipem Glassem. PS: Z vlků strach nemám, zase tolik jich tu nežije. Ale přimrznutá končetina může být asi pěkné svinstvo. Tři a půl. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Bacha asi sem napíšu nějaký spoilery. Jako ze začátku mě to bavilo a hrdinové jsou sympatičtí. Celej ten nápad s uvíznutím na lanovce je super a představa, že by se to mohlo stát i vám je pěkně znepokojující. Jenže pro mě atmosféra skončila, jakmile ten kluk seskočil. Měl otevřenou zlomeninu obou nohou a udělal jau a pak tam jen seděl a normálně se s nima bavil, jako by se nechumelilo. :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Sněhová bouře o první noci byla dostatečně silná na to, aby plně zasněžila lyžařské vybavení, které postavy shodily pod lanovku, i mrtvé tělo. V záběrech na celou horu je však patrné, že i v noci jsou stále viditelné vyježděné trasy lyžařů z odpoledne. (hansel97)
  • Film byl natáčen bez použití CGI efektů či klíčovacího plátna a herci tak značnou část natáčení skutečně ztrávili na lanovce. (Hal_Moore)
  • Hlavní trojice je pojmenována po nejbližších přátelích režiséra Adama Greena. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama