Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Ak nás chceš zavrieť, radšej napíš závet a uvedom si, že americká basa je pre nás raj na Zemi." Keoni Waxman sa rozhodol oživiť videocéčkové vody tým, že napíše scenár so supersofistikovanou zápletkou, ale hups, nejako sa to nepodarilo, pretože tu nefunguje ani elementárna motivácia hlavnej postavy. Ale dobre, srať nato. Prejdime k tomu podstatnému, a to je akcia. A v tomto filme je veru zábavná. Ale nie tak ako by som si predstavoval. Nedotknuteľný (a to doslova) Steven síce v niektorých scénach vystupuje bez záskoku dabléra, no je to v podstate jedno. Akčné scény sú točené štýlom, že sú buď nazoomované alebo zrýchlené alebo prasácky zostrihané alebo všetko naraz. Takže vo výsledku nezostáva nič iné, len sa zabávať na účet tvorcov, pretože inak by sa to do konca dopozerať nedalo. Ak by som už veľmi chcel nájsť nejaké pozitíva, tak Seagal tu ešte nemá briadku, hoci premenu imidžu už možno badať, keďže v zopár scénach nosí na hlave frajerskú čiernu šatku. :) 15 % P.S.: Trademarkový "oblečený sex" bol tentoraz TOP, oplatí sa vidieť! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne, Steven nezhubnul, v kožený bundě je opět našlapanej jak Roseanne v elasťákách a už vůbec netočí lepší filmy než obvykle, ale co se změnilo je to, že tu konečně jen nešermuje rukama a neplácá soupeře, ale tady je prostě rozmlátí jak ořechy, využívá svojí obrovský 200 kilový postavy a každýho, kdo se mu postaví do cesty, rozmaže po stěnách, rozmlátí jeho hlavou stůl a nebo ho doslova vmlátí okýnkem do auta, Steven se tady s padouchama opravdu nesere a co, že příběh je debilní, dialogy ještě víc a že alespoň slovní zmínka o indiánech nesměla chybět. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Akce 8/10/// +zápletka, děj, množství postav (ruská mafie, čínská mafie, zkorumpovaní poldové, dívka v nesnázích...) konečně dobrá akce, povedený střih -v poslední třetině jsou některé přestřelky přehnané a víc se to zvrhne v bezduchý akční film/// Mstitel je po dlouhé várce zbytečných béček konečně povedený akční film. A asi nejsem jediný kdo si to myslí, důkazem je 52% tady na databázi což je na seagalovku slušné skóre. Já jsem celkem nadšený. Snímek mě udržel v pozornosti až do samotného závěru a konečně jsem taky nemusel nadávat jak je to všechno špatné. Nebýt zbytečně moc akčního závěru (jako thriller film funguje výborně) šel bych s klidným svědomím přes osmdesát procent. Schválně jestli by se mnou Chuck Norris souhlasil :-)/// Celkem 77%/// ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak to byla sakra nálož!!! Seagal TÉMĚŘ skoro jako za mlada!! Tohle jsem fakt nečekal. Klasickej výstup, ovšem Seagal je zlej, zatrpklej a nasranej víc, než ve většině svých filmů. Prožene se filmem od začátku jako dynamit a nechá za sebou tak 50 mrtvol, který doslova rozseká, rozláme, rozbije, utluče a naporcuje na kousky!!!! A to fakt nepřeháním, protože i když jsou souboje často střihlý, jsou zde i krásně nestřihlý scény, kdy výborně vidíme jeho lámací techniky a "stovku" dalších bojovejch stylů v přímým záběru, který, a to je pro mne podstatný a zvedá laťku hodňě vysoko, zakončuje neuvěřitelnejma "fatalitama" v naprosto detailních záběrech, jeho brutalita a vynalézavost nezná mezí, čím silnější protivník, tím víc ho "rozmrdá" na kusy a totálně zohaví a navíc ... neexistuje zde protivník, kterej by si na něj jen šáhl, Seagal nemá jako hrdina filmu vůbec konkurenci, je opět jeden z největších frajerů, jaký jde zahrát a jak už jsem psal, fakt se nesere... Navíc film má dobrej vizual, kameru, postavy, zápletku ... Seru na to, co o něm kdo píše za kritiku a že byly souboje dost často rozstřelený střihem, tady je úžasnej celej ten dojem z filmu a Seagalovy fakt "monstrózní" postavy ... která mne dostala a zabavila na 90 minut jako už strašně dlouho ne ... ()

st.jim 

všechny recenze uživatele

Už několikrát omletý námět a totálně zpackaný scénář. Keoni Waxman by si měl radši psát, co si kupí v supermarketu, protože scenáře mu očividně nejdou. Je to mistr packalů, tolik nesmyslů a chudých dialogů by nikdo do 94 minut nenacpal. Jedinné, co se mu musí nechat, je ohleduplnost vůdči Stevemu. S takovou galantností, jakou natočil tento film, to se jen tak nevidí. Je to už starší pán, tak se od něj odrážejte a hodně padejte. Akorát by si měl uvědomit, že už nás bolí oči z toho, jak se neustále zrychlují zápasnické scény. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)
  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)

Reklama

Reklama