Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

Ainy 

všechny recenze uživatele

V poslední době, kdy jsou naše české televizní kanály přehlcené splaškou českých nebo zahraničních stupidních telenovel byl tento seriál z produkce televize NOVA jediný, u kterého jsem si řekla, "škoda, že nemá víc dílů!" Úžasný námět, Olda Vetchý neskutečně zářil a jak naznačil Cival, v tomhle podal jednoznačný, oscarový výkon. ()

Šakal

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se hodně. Po prvním dílu přišlo totální vystřízlivění v podobě ( až na pár vyjímek ) naprostého kýče. - 20%Naštěstí jsem seriálu dal druhou šanci a musím říct , že jsem ( prozatím ) udělal dobře. Dnes to byl tedy pořádný Úlet :o) 2díl - 70% Uvidíme, kam se seriál posune příště. Já doufám, že to nebude jak na horské dráze a seriál bude mít vzestupnou křivku. p.s. Lonaldo je zpátky v Jižní Amelice a tlustej jak plase :o) 3díl - tak to nakonec na tu horskou dráhu vypadá :o( 3díl - 30% ....a skutečně potvrzeno - 4díl- 80% jj dostat " HOUSLE ", to je skutečná potupa. Jediná věc horší než dostat housle, je dostat je " tam a nazpátek " :o)..... To bylo moc hezký....Ještě kdyby jsi se mnou začal víc mluvit....dobrou noc :o) ... není kráva jako kráva :o) p.s. Prý mám zastydlý( pubertální ) humor, když se mi toto líbí...když já si nemůžu ( a nechci ) pomoct :o) Já osobně bych uvítal, aby samotné téma fotbal bylo více upřednostňováno, ale zároveň musím přiznat, že to není tak špatné a má to vzestupnou tendenci. Nicméně na jedné věci je potřeba zapracovat a to tak, že VELMI... Jingl mezi reklamními bloky! Koukat na " odborníka " z Kozlovny a smějící se štístko Vláďu Šmicra mě stojí spoustu sil a roků..... díl? 18.10.2010...konečně je to tady a samotný fotbal dostal více prostoru, což se ve výsledku projevilo v tom nejlepším možném světle. Musím přiznat, že scénku s roteirem a místním potokem jsem si opravdu vychutnával. Ano, i tohle je možné :o) v LM ji sice neuvidíte, ale mám v živé paměti náš jeden zápas při futsale, kdy se kamarád parádně opřel do balonu, výsledkem z toho byly " výstavní hodiny " a balon neomylně skončil v místním potoce, unášen proudem vody :o) p.s. je příjemné po dlooouhé době sledovat Luďka Sobotu při jeho civilním hereckém projevu ( bez toho jeho HEHEHE ), při kterém jsem vždy dostával tik do pravého oka :o( Milé překvapení. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

NOVA HD - 1. díl: Startujeme, pilotní díl takový vlažný rozjezd. 65% // 2. díl: Už se to parádně rozjíždí a Vetchý si to začíná dávat :) Určitě zlepšení oproti prvnímu dílu. 75% // 3. díl: Jak měl David Novotný sny o houslích mě tolik nerozesmávalo. Ale ostatní scény byly opět fajn. 70% // 5. díl: Nejslabší, nejméně vtipný. Kikincuk, forbes a jeho krádež-nuda. Tenhle dil mě nebavil. 55% // 7. díl: Zatím nejlepší. Jak lezl Kohák šéfovi do řite, aby mohl kopat penalty, bylo fakt mega funny. 80% // 8. díl: 80% // 9. díl: 72% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

16/16 Půjdeme-li po přímé lince nováckých půlhodinových seriálů, máme tu časem zavátý více epochální pokus Nováci, poměrně zdařilou Hospodu, výborného Draculova švagra, zoufalé Policajty z předměstí, specifický Comeback, který vyšel proti masovým tématům a uspěl i tam, kde byla Nova zatracena... a nyní tedy Okresní přebor. Formálně fajné, tématicky se více hodící na ČT, herecky střídavě oblačno. Nový zájem o Luďka Sobotu je v tomto případě zasloužený, přeci jenom po třech ordinérních filmech z let 90. neměl tak výraznou příležitost. Kdo by to byl řekl, že Nova podá ruku všem těm hořkým Náměstíčkům, Návsím a spol? Na druhou stranu je tu stálá přítomnost identické dramaturgie s Hospodou, která je de facto osvěžena skutečně jen o ty reály. A skutečným přínosem seriálů jsou pak jen ty epizodní návraty všech těch Mihulových. Kreace vysloužilců typu Trojana nechme stranou. Jediný, koho sem tam mohu je Leoš Noha, což je v kontextu k návratu hrdosti z trapnosti poněkud málo. Nicméně kolem a kolem je to i tak podbízívá sračka, která se z neznámého důvodu snaží otřít o všechny myslitelné i nemyslitelné problémy hýbající jedním unifikovaným okresem. Tak to už raději ten na severu. Tam bylo aspoň kvalitní finále. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Lidový seriál, který je rozvinutím filmu z CT. Nova byla rychlejší a udělala z toho táhlý seriál. Jen zde chybí některé lepší herecké postavy, a jsou nahražené horšími. Např. Jiránková. Je pěkné, že si režisér vzpomenul na měkter herce, kteří mají nyní potíže s penězi a dal jim šanci, aby si něco vydělali... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Když si brankář Karel (Jakub Kohák) zkouší penalty, říká: "Tak pojď, levačka." Ve skutečnosti ale zahraje pravou nohou. (danielsekyra)
  • Ze scény v závěru, kde se žena (Marika Procházková) Jardy Kužela (David Novotný) dožaduje miminka a Jarda na to zareaguje větou: „Miminko? Cestou jo?“, byl vystřižen zbytek, ve kterém ještě Jarda dodal: „Najdeme v lese nějaký houby... a já se sjedu, protože jinak bych to nedal!“ (mnaucz)

Související novinky

Reklama

Reklama