Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Za co jste mu dal tu červenou, ty vole?" Nikdy v životě se mi nestalo, abych si organizoval čas podle českého seriálu, ale Okresní přebor mě donutil každé pondělí ve 20 hodin zasednout k TV a zjišťovat, na kterém zapomenutém kanálu ta Nova vysílá. Já jsem prostě musel hodit všední starosti za hlavu a šel jsem oběhat tu pravou obranu s Jirkou Luňákem, musel jsem si stěžovat na lavičce na bolístky s Jardou Kuželem, musel jsem kout pikle s předsedou Orlem a já jsem s nimi snad ukradl i ten Forbes. Mně s tou bandou vesnických exotů bylo dobře na hřišti i v hospodě. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Lidový seriál, který je rozvinutím filmu z CT. Nova byla rychlejší a udělala z toho táhlý seriál. Jen zde chybí některé lepší herecké postavy, a jsou nahražené horšími. Např. Jiránková. Je pěkné, že si režisér vzpomenul na měkter herce, kteří mají nyní potíže s penězi a dal jim šanci, aby si něco vydělali... ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Mimořádný výkon! I přes zjevnou výhodu v podobě účasti hereckých fachmanů vznikl mimořádně nevtipný počin. Humor obstarávají zpopelnění nebožtíci, žvatlající noha, připlzlý Kikinčuk. Zbytek utek. Prostředí pralesní ligy trestuhodně nevyužito, případně karikováno - nebo jak to napsat? Nevtipné, místy blbé. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Docela solidní zábava. Výborným plusem je určitě půlhodinová stopáž, díky čemuž nehrozí vata. Scénář sice není vrchol geniality, ale ujde to. Herci krásně civilní a vůbec jsem netušil, že nejvíc budu obdivovat Luďka Sobotu. A ikdyž se do mě vkrádala myšlenka, že Prušinovský moc koukal na Kachyňovo Kožené slunce, tak aspoň to vypadá, že fotbal bude na prvním místě a nějaké "vztahy" se objevovat nebudou. Zatím příjemných 8/10. P.S.: Sprostý slovník vůbec netrhá uši a výborně do seriálu zapadá ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Tohle je důkaz, že i bez spolupráce s HBO jde v Česku (v komerční televizi) natočit geniální seriál. Prostředí venkovského fotbalového mužstva je zachyceno dokonale a co se týče postav, jedná se o herecký koncert. Seriál se zaslouženě stal kultovním, dá se sledovat znova a znova. Těsně soupeří s Comebackem o to nejlepší z produkce TV Nova. 9/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Pro potřeby seriálu jeho tvůrci vymysleli sponzora fotbalového klubu Slavoj Houslice – Jatka Matějka. Pro něj museli vyrobit logo, plakáty i propagační materiály, jimiž vyzdobili hřiště i klubovnu. Vymyšlené je i pivo Brigadýr s patřičnými etiketami, které popíjejí štamgasti místního hostince, a cigarety Dubina a Golf v patřičných krabičkách. Ty první jsou bez filtru, druhé s filtrem. Speciálně pro seriál byla vymyšlena i značka sportovního vybavení Rapid. (ČSFD)
  • Při scéně, kdy se Ilona (Tatiana Dyková) přijde do hospody ptát na opravu svého notebooku, běží v televizi zápas Sparta Praha – Baník Ostrava ze sezony 2004/2005. (fabecc1222)

Související novinky

Reklama

Reklama