Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (185)

Happens 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, jestli to byl záměr, že chvílemi mi snímek připomínal studentský film na festivalu Amatérské kamery. Možná jo. Ale ten děje, který se zamotal sám do sebe a do věčného boje dobra a zla. Dobrých snů a těch špatných. A ještě do toho dáme jednoho workoholica, co je otec dcery se znovuobjeveným rodičovským citem, aby to jakože bylo patetický. Tak jo. Tak ne. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tieto ' matrixové ' sračky v b- čkovom prevedení, so ' špatnými ' hercami, kostýmami k pogrcaniu a dialogmi k nasraniu, ma nebaví pozerať. No i napriek tomu nedávam ' odpad! ' , pretože myšlienka s ' tepom sveta' ,bojové sekvencie a muzika sa mi skutočne páčili. Vôbec, nápad celého filmu bol dobrý, no prevedenia už nie. Za málo peňazí, veľa muziky! A pozor na ten idiotský latexový vrzgot, ktorý tam neustále počuť, a ktorý mi tak nesmierne pil krv! ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Netradičně začnu hudbou, protože ta je prostě geniální. Když už vás nedostane ona, tak asi nic. Ne, počkat. Je toho mnohem víc, co se mi na Inkovi líbilo a musím jenom chválit. Příběh odehrávající se ve dvou časových liniích s jednoduchou, ale originální pointou na závěr nenechá jedno oko suché. Velice povedené jsou také efekty, alespoň co se jejich originality a nápaditosti týče. Opravdu nečekaně povedený kousek... 80% ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Jsem na 7mi z 10ti a těžko se budu rozhodvat, kam nakonec kliknout. Perfektní myšlenka s kupou dalších originálních nápadů. Tohle spojení většinou používám tam, kde u mého uživatelského jména svítí 5 hvězd. Tady to nestačilo. Buď jsem se nedokázal sžít s formou, nepronikl jsem do postav nebo prostě jen silné scény střídalo mnoho scén "nijakých". Dovedl bych si představit animovaného Inka, dovedl bych si ho představit jako komiks a určitě i na mnoho jiných způsobů. Režisér si jej představil jinak a ač jsem já ze základu nadšen, tak koření mi nesedlo. Přesto, až se někdo zeptá, dozví se ode mne "Zkuste to, vůbec to není špatné". ()

Laputa 

všechny recenze uživatele

Tento film je nízko rozpočtový ? Ano, a co? A co ? A co ? A co, do háje ! To, že režisér není zloděj nebo se nenarodil prachatým rodičům znamená, že film je špatný ? Proto, že nestál 500 milionů dolarů jako série Pána prstenů, tak je špatný !? Není. Malý rozpočet a velký film. Jinými slovy za málo peněž hodně muziky nebo spíš kotel muziky. Tak originální, tak zajímavé, tak poutavé, tak geniální. V dnešní době se jen těžko hledájí filmy, které natočili režiséři s malým rozpočtem a které stály zato. A tento za to stál. Proč, protože Jamin Winans má talent. Nemá snové jmění jako Peter Jackson, ale dokáže vytvořit super film za pár šupů a to je umění. Kdyby měli všichni režiséři dost peněz, tak by všechny filmy byly super a in a nejlepší. Nebyla by v nich, ale duše, jen prachy a rozežranost. O co máme tady ? Umělecké dílo, které nijak netrpí nedostatkem peněz, protože Jamin Winans má mozek, nemá konto, má mozek ! A to je nejdůležitější. Ve filmu jde především o myšlenku a o to co nám chtěl režisér říct a tady mi toho řekl moc. K tomuto snímku se prostě hodí popis : Extravagance, ale působivá extravagance. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Rozpočet filmu byl pouhých 250 tisíc amerických dolarů.
    (Martrix)
  • O distribuci filmu neprojevilo zájem žádné větší studio. Proto byla společnost Double Edge Films donucena sama se postarat o nasazení filmu do nezávislých kin, na DVD a o online distribuci. Na internetu se stal Ink hitem a během týdnu si ho stáhlo několik set tisíc uživatelů, což vyústilo v obrovský zájem o film nejen na internetu, ale také zvýšilo jeho prodej na DVD a Blu-ray. (s.e.p.p)

Reklama

Reklama