Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak si mohl Vladimír Železný někdy stěžovat na to, že ostatní televize kopírují TV Nova. Tento pořad je jen vykrádačkou Caruso Show z Primy. Jediný rozdíl spočívá v počtu porotců a bodovém ohodnocení. Velké poděkování ale zaslouží CaryMaryFuck, který na YouTube nahrává ta nejpříšernější vystoupení "zpěváků z ulice", čímž znovu vyplouvá na povrch to, co (ne)mělo být zapomenuto. (454.) ()

Mixerka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo vymyslel takovovou úchylnou šaškárnu a kdo ji povolil? :D Točit zoufalce, nechat je ječet do mikrofonu a usmívat se na všechny jako by všichni žili v zemi gumových medvídků a růžových slonů. Na závěr řekne porota ještě něco zoufalejšího, dá bod, aby neurazili a všichni se mohli usmívat dál. Tohle není vhodný pořad ani pro mentálně zaostalé! Přetvářky, sentimentalita a taky nějak nechápu, proč se s tím na programu TELKA ukazujou znovu po tolika letech. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsme na to čuměli celá rodina. No a vlastně mi to ani moc nevadilo. Zrovna nastala doba puberty a Sabina Laurinová byla prostě pořádný kus pěkné mladé ženské – takže většina na to stejně čuměla hlavně kvůli ní. Občas se i v této soutěži objevili zajímaví (dobří) zpěváci – zpěvačky, ale většina účinkujících byli hotoví tragédi. Někteří měli velké sebevědomí, jiní byli blbí už od narození, no a pak tu byli recesisti. Pamatuju si, jak tam zpívala i jedna vedle z baráku a pak se jí smála celá ulice… ()

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Že já zpívám fakt na hovno, ale to, co občas přišlo do televize... Je to šílená sračka, ale na youtube je možné sehnat dvě videa, která tenhle pořad zvedají do nebeských výšin. Jmenují se "Idiotskej pár bez soudnosti" a "Pergl a Kudrnáč". Kdo tohle neviděl, tak neví co je prdel a neví, co za hovada žije v téhle zemi. Prvních pět shlédnutí těchto scének jsem brečel smíchy. 5% (za tyhle trotly) ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "Caruso Show", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama